7

487 62 19
                                    

Lisa, Sooyoung ve Rosé üçlüsü içeriye doğru girerken Yerim söylenmeye başlamıştı. "Hadi ama ağaç oldum burda gelmediniz bi!"

Lisa eski yerine otururken gülümseyip Yerim'e cevap verdi. "Geldik Yerim. Hadi devam edelim!"

Seungwan elinde şişeyi çevireceği sırada Joohyun şişeye uzandı. "Bir kere daha çevirmek istiyorum. Olur mu?" Seungwan kafasını salladıktan sonra şişeyi Joohyun'a bıraktı. Ve Joohyun çevirmeye başladı.

Seulgi'yi istemsizce bir kahkaha tuttu. Elini ağzına götürüp kapattı. Jennie'de Seulgi'ye katılmıştı. Joohyun omuzlarını yer doğru eğdi ve söylenmeye başladı. "Hadi ama! Şansımın..." Seungwan, Joohyun'un küfür edeceğini anladığı an ağzını kapatıp o konuşmaya başladı.

"Ya boşver. Hadi Jisoo ve Joohyun anlatın!" Seungwan şişenin ucunu kontrol etti. "Daha doğrusu Jisoo sen anlat." Jisoo'da içinden 'yine mi ben' diye geçirdi.

Jisoo omuz silkti. "Aklıma bir şey gelmiyor." Öbür kızlar bu duruma bir süre sonra el atmaları gerektiğini düşündü. Yerim araya girdi. "O zaman bizde telefonuna bakarız." Yerim telefona doğru uzanırken Jisoo daha hızlı bir hareketle izin vermedi Yerim'in telefonu almasına.

O sırada çalan kapı ile herkesin dikkatini dağılmıştı. Joohyun ayapa kalkıp büzülen tişörtünü düzeltti. "Pizzalar geldi sanırım." Joohyun çalan kapıya doğru yöneldi.

Jisoo'da ayağa kalkıp diğerlerinden izin aldı. "Şey lavaboya gitmem lazım." dedikten sonra hızlı adımlarla Joohyun'un olduğu yere gitti.

Joohyun kapıyı açacağı sırada Jisoo, Joohyun'u kolundan tuttu. Joohyun birden bire kendini çeken kola doğru döndü. Jisoo sesi kısık bir şekilde Joohyun'un kulağına fısıldadı. "Joohyun birazdan içerde herhangi bir şey uydurmazsan Seungwan'a söyleyebileceğim şeyleri unutma."

Joohyun şaşkınlıkla Jisoo'ya bakarken birden bire yanından ayrıldı Jisoo. Yutkunduktan sonra kapıdan gelen siparişleri aldı...

just a little game ✴️ blackvelvet ✓Where stories live. Discover now