2

748 85 49
                                    

Seungwan, Jennie ve Jisoo ikilisinden ümidini kesmiş bir şekilde ortadaki şişeyi aldı ve hızlıca çevirmeye başladı. Uzunca bir dönüşden sonra şişe sahiplerini seçmişti.

Seulgi ellerini havaya kaldırarak "Hamburgere soruyorum!" Sooyoung ve Rosé kahkahalara gömülürken Joohyun araya girdi.

"Hey hey hamburgere sormayacaksın elbette." Seulgi kollarını havadan indirip şişenin gelmesini imkansız olarak gördükleri tek yer olan hamburger ile kendinin olduğu yeri eli ile göstererek konuştu. "Bana ne. Bak şile bizi seçti."

"O zaman biz sana bir şey sorarız." dedi Jennie. Lisa kafasını sallayarak Jennie'ye onay verdi. "Bence de." Yerim elini aniden kaldırdı. "Ben sorabilir miyim?" Joohyun kafasını sallayıp Yerim'e onay verdi.

"Hmm... Sunmi ile neden ayrıldın?" Yerim bu sefer tam oyuna lâyık bir soru sormuştu. Sunmi ile iki sene önce beş yıllık ilişkilerini oldukça kötü bir şekilde bitirmişlerdi.

Jisoo ağzına götürdüğü meyve suyunu zor yutkunurken Jennie keskin gözlerle Jisoo'ya bakıyordu. Seulgi cipsinden bitane alıp ağzına koyduktan sonra Yerim'e döndü.

"Aldattı beni." Salonda ki çoğunluğun irisleri büyümüştü. Sooyoung elindeki meyve suyunu yere bıraktı. Jennie ise Jisoo'ya olan bakışlarını indirdi. Rosé dudağının kenarında ki ketçapı yalayıp öyle susuyordu diğerleri gibi.

"Telefonlarımız aynı marka olduğu için bir keresinde evden çıkarken yanlışlıkla onun telefonunu almıştım..." Seulgi kısa bir nefes alıp devam etti. "... Telefonunu istemsizce kurcalayınca bir kadınla yaptığı sohbeti gördüm." Seulgi için bunları anlatmak ne kadar zor olsa da asla unutamayacağı bir şeydi bu.

Yerim, Seulgi'nin kulağına mahçupça eğildi. "Özür dilerim." Seulgi her ne kadar Sunmi ile alakalı bir şey duyduğu için üzgün ve sinirli olsa da en yakın arkadaşına gülümsedi. "Sorun değil bebeğim."

***
Çok kararsızım bir konuda yardım edinn

just a little game ✴️ blackvelvet ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin