Πάρτι τα μεσάνυχτα

612 28 15
                                    


Ερμιόνη POV

Είναι σίγουρα πολύ αργά. Το κάστρο είναι σκοτεινό, μια σταγόνα νερού έπεσε πάνω μου και φυσάει πολύ. Και μέσα σε αυτό το τοπίο βρίσκομαι κι εγώ βρεγμένη και γεμάτη λάσπες. Απ' τα χέρια μου τρέχουν αίματα. Μάλλον από τις πέτρες που στηριζόμουν για να ανέβω στην επιφάνεια της λίμνης. Επιτέλους έφτασα στο εσωτερικό του κάστρου. Παρατήρησα ότι παιδιά από διαφορετικούς κοιτώνες κατευθύνονταν κρυφά προς τον εντευκτήριο του Σλίθεριν. Και μόλις εντόπισα τη Λούνα.

«Λούνα...Περίμενε...» σταμάτησε και περίμενε να την πλησιάσω.

«Γιατί πάνε όλοι στο εντευκτήριο του Σλίθεριν;» τη ρώτησα λαχανιασμένη.

«Το Σλίθεριν διοργανώνει πάρτι»

«Αα...εντάξει τότε. Μην σε καθυστέρω»

«Έλα μαζί μου. Σου αξίζει να περάσεις λίγο καλά» φαινόταν ενθουσιασμένη.

«Μπα...Εξάλλου ο Νέβιλ θα θέλει να είστε οι δυο σας» πώς θα το αποφύγω;

«Ο Νέβιλ πήγε με τον Χάρι στο εντευκτήριο του Γκρίφιντορ, δεν θα έρθει. Έλα τώρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες σε πάρτι;» η αλήθεια είναι πως έχω να πάω χρόνια σε κανονικό πάρτι.

«Καλά εντάξει» συμφώνησα εν τέλει.

«Ωραία...Πάμε να καθαριστείς πρώτα» κοιτώντας με από πάνω μέχρι κάτω. Μου έκανε ένα ξόρκι καθαρισμού και τα αίματα και οι λάσπες εξαφανίστηκαν.

«Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το ξόρκι στεγνώματος»

«Δεν πειράζει θα έρθω έτσι»

«Γιατί δεν το κάνεις εσύ; Είμαι σίγουρη πως το ξέρεις»

«Δεν μπορώ το ραβδί μου έσπασε λίγο άρα δεν είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω» της είπα κοιτώντας το λίγο σπασμένο ραβδί μου.

«Ωραία. Θέλω να πω πάμε καλύτερα» πήρε το χέρι μου και ξεκινήσαμε για το εντευκτήριο του Σλίθεριν. Απορώ πως αντέχουν εδώ. Το εντευκτήριο του Σλίθεριν βρίσκεται σε ένα από τα υπόγεια του κάστρου. Είναι παγωμένα βρεγμένα και μια απόκοσμη ενέργεια πλανιέται στον χώρο. Κανένας δεν έδωσε σημασία στους νεοφερμένους που πήγαιναν πάνω κάτω. Στη μέση της αίθουσας βρίσκονταν τέσσερις καναπέδες που σχημάτιζαν ένα τετράγωνο. Στη μέση του τετραγώνου βρίσκονταν ένα τραπεζάκι σαλονιού, σχετικά μεγάλο. Στην άλλη άκρη της αίθουσας ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με ποτά και φαγητά. Πλησίασα δειλά. Από ποτά υπήρχαν βουτυρόμπυρες και μπουκάλια με ουίσκι της φωτιάς. Πήγα να πάρω να πιω λίγη βουτυρόμπυρα αλλά το μετάνιωσα. Μετά από όλα αυτά χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό. Άρπαξα ένα μπουκάλι με ουίσκι της φωτιάς και ήπια δυο γουλιές. Μόλις το κατέβασα από τα χείλη μου είδα την Λούνα να στέκεται δίπλα μου.

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now