Κάνει την κίνηση του

739 27 18
                                    


Ερμιόνη POV

Το κεφάλι μου είναι βαρύ, τα μάτια μου κόκκινα και θολωμένα. Σηκώνομαι από το κρεβάτι αργά αλλά όταν τελικά είχα σηκώθηκα παραλίγο να ξαναπέσω κάτω. Δεν έπρεπε να πιω τόσο πολύ. Με πολλή προσπάθεια κατάφερα να ετοιμαστώ και να πάω στο μάθημα του κ. Φλιτγουικ. Τελικά ήταν χειρότερη η αίσθηση από ότι τη φανταζομουν. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να προσέξω στο μάθημα. Στο τέλος αποσπάστηκα λίγο από τις σκέψεις μου. Άραγε ποια θα είναι τα αντίποινα του Ντράκο; Το μάθημα τελείωσε και πλέον ήμουν μόνη μου στην τάξη. Μάζεψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα τα πράγματα μου, βγήκα έξω και κατευθύνθηκα προς τις κοριτσίστικες τουαλέτες. Η Μυρτιά έλειπε. Καλό αυτό. Άνοιξα τη βρύση και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Τη ώρα που έκλεινα το νερό μπαίνει μέσα ένα κορίτσι που μου μοιάζει αρκετά από το Χαφλπαφλ. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν μόνη της αλλά μετά παρατήρησα πως κρατούσε ένα υπερβολικά χλωμό άτομο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ένα κορίτσι του Χαφλπαφλ που μου μοιάζει σέρνει τον Ντράκο μες τις κοριτσίστικες τουαλέτες ενώ εγώ έχω καταρρεύσει στον νιπτήρα. Ναι όλα καλά. Μου έριξε μια υπεροπτική ματιά και κλείστηκαν σε μια από τις τουαλέτες. Με όση αντοχή είχα πήρα τα πόδια μου και έφυγα από κει μέσα. Δε πήγα σε άλλα μαθήματα γιατί ένιωθα πολλή κουρασμένη. Προτίμησα να κάτσω στο δωμάτιο μου, δίπλα στο παράθυρο και να σκέφτομαι.

Πως προέκυψε αυτό?

Τι θα γίνει μετά?

Άραγε θα ζήσουμε ποτέ αγαπημένοι ή έστω σαν φίλοι?

Με αγαπάει στα αλήθεια?

Κι αν παίζει μαζί μου?

Είναι σίγουρο ότι άλλαξε?

Στους φίλους και γνωστούς μου τι θα πω?

Θα απογοητευτούν μαζί μου?

Είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά τον αγαπάω?

Κι αν δε τα καταφέρουμε?

Κι αν με παρατήσει?

Κι αν τελικά παντρευτούμε?

Κι αν κάνουμε παιδιά?

Κι αν χωρίσουμε?

Κι αν δεν γίνει τίποτα απ'όλα αυτά?

Χιλιάδες τέτοιες σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό μου και δε λένε να ηρεμήσουν. Μήπως δεν είναι σκέψεις? Όταν τις σκέφτομαι τρέμω γιατί μπορεί και να μη μάθω ποτέ την απάντησή τους. Υπάρχει και η περίπτωση να μην υπάρχει καν απάντηση. Και εγώ τι θα κάνω?

Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε ο Ρον. Δε το περίμενα. Πήδηξα στην αγκαλιά του κι αυτός με κράτησε για να μην πέσουμε. Δεν είπαμε τίποτα απλά κάτσαμε στο κρεβάτι. Ο Ρον ξέρει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αλλά παρόλα αυτά έκατσε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά μέχρι κοιμηθώ.

Γιατί ο Ρον με κρατάει γερά να μην πέσουμε ενώ του Ντράκο του αρέσει να πέφτουμε μαζί?

______________________________________

Γεια σας!

Είμαι αδικαιολόγητη το ξέρω. Απλά όλη ζούμε την κατάσταση της καραντίνας και με το σχολείο και τα αγγλικά ζοριζομαι. Τέλος πάντων έμειναν μόνο 5 κεφάλαια μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι πως αυτό το βιβλίο με έχει εξαντλήσει γιατί πρέπει να πηγαίνω παράλληλα με την JK Rowling. Θα το τελειώσω όμως σας το υπόσχομαι

‼️ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ‼️

Θέλω να αρχίσω μια καινούργια ιστορία που να περιλαμβάνει τη ζωή μου από όταν άρχισα να πηγαίνω λύκειο γιατί πραγματικά έχουν γίνει πράγματα που ποτέ δε φανταζομουν. Επίσης πιεζομαι λίγο τώρα τελευταία και νιώθω πως θα είναι ένας τρόπος να εκφράζω κλτρ τα συναισθήματα μου. Όποιος θέλει μπορεί να μου δώσει και συμβουλές¡!

Κίσιζ 🐷

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now