Ο Χριστουγεννιάτικος χoρός

585 34 1
                                    


Ερμιόνη POV

Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της Τζίνη και την περιμένω να έρθει να με ετοιμάσει για έναν χορό που δεν θέλω να πάω καν. Για να μην πω ότι δεν ξαναπάτησα στις πρόβες χορού. Ο Ρον έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου. Έχω προσπαθήσει να του μιλήσω πολλές φορές αλλά δεν θέλει να με ακούσει. Κι έπειτα έχω και έναν αναποφάσιστο Ντράκο που την μία μου λέει πως με μισεί και την άλλη με έχει κολλήσει πάνω του σαν να είμαι καμιά βδέλλα. Τα ξινισμένα μούτρα της Πάνσυ ήταν ένα απερίγραπτο ανεβαστικό θέαμα. Ακόμη νιώθω τα χέρια του πάνω μου. Θυμάμαι πως τον είχε αναγκάσει η καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ να βάλει το χέρι του στη μέση μου. Παρ' όλα αυτά το άφησε εκεί. Βασικά μου έχει αφήσει ένα πολύ μικρό σημάδι από τη δύναμη που ασκούσε. Όταν άκουσε πως τον μισώ που φυσικά δεν το εννοούσα με έσφιξε ακόμα παραπάνω. Ένιωθα ότι θα εκρηγνώμουν από την επαφή μου μαζί του. Από την αντίδραση του σώματος του εξαιτίας αυτής της πίεσης κατάλαβα πως ακόμη με θέλει αλλά παραείναι περήφανος για να το παραδεχτεί. Ή σε θέλει μόνο σεξουαλικά. Μου θυμίζει το υποσυνείδητό μου. Ανοησίες. Είσαι σίγουρη πως δεν θα είχε αντιδράσει έτσι με κάποιο άλλο κορίτσι; Δεν με ενδιαφέρει. Ω ναι σε ενδιαφέρει αλλά να ξέρεις πως αγόρι είναι και ότι δεν είσαι η μόνη που του εξάπτει αυτή του την πλευρά. Ηλίθιο υποσυνείδητο. Και η Τζίνη με κοιτάει σαν έχω σκοτώσει τη μάνα της. Συγνώμη απλά τσακωνώμουν με το υποσυνείδητό μου.

«Έπρεπε να είχες ετοιμαστεί εδώ και μία ώρα», φαινόταν εκνευρισμένη.

«Έχεις κάτι;»

«Τίποτα μωρέ. Απλά άγχος για σήμερα».

«Ηρέμησε. Όλα θα πάνε τέλεια», τουλάχιστον για εκείνη.

«Έφερα το φόρεμά σου» μου αποκρίθηκε. Ήταν διαφορετικό από αυτό που είχα φορέσει στο τέταρτο έτος. Το χρώμα του ήταν ανοιχτό γαλάζιο, και βασικά ήταν ίδιο με της Σταχτοπούτας. Καμία υπερβολή.

«Ευχαριστώ. Είναι υπέροχο», πραγματικά ήταν απερίγραπτα ωραίο.

«Το ήξερα πως θα σου άρεσε. Επίσης σου ταιριάζει γάντι». Το πήρα κι το δοκίμασα. Μου πήγαινε όντως παρά πολύ. Κρίμα που θα φορεθεί για ένα τέτοιο γεγονός. Η φούστα του φορέματος έφτανε μέχρι κάτω και ήταν από σατέν. Από πάνω την περιέβαλλαν στρώματα από τούλι με γαλάζια χρυσόσκονη. Στο πίσω μέρος της μέσης μου υπήρχε ένας γαλάζιος φιόγκος. Βγήκα έξω για να το δει και η Τζίνη.

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now