Η άφιξη στο Χόγκουαρτς

864 42 6
                                    

Ερμιόνη POV

Είχα μαζέψει όλα μου τα πράγματα όταν έβγαινα από το τρένο. Κάποιο παιδί με έσπρωξε και έφυγε βιαστικά με τους φίλους του. Για κάποιο λόγο όλοι βιάζονταν να πάνε στο Χόγκουαρτς. Τότε πρόσεξα ότι μου είχε πέσει το βιβλίο που κρατούσα, πήγα να το πιάσω αλλά κάποιος το έπιασε πιο γρήγορα από εμένα. Υπέθεσα ότι ήταν κάποιος από τους φίλους μου. Τον ευχαρίστησα ευγενικά αλλά όταν είδα ποιος ήταν, το μετάνιωσα.

Ντράκο POV

Έβγαινα από το τρένο όταν είδα ένα παιδί από το Ράβεινκλοου να προσπερνάει μια φιγούρα που μου φαινόταν γνωστή. Από τα μαλλιά κατάλαβα πως φυσικά και είναι η Γκρέιντζερ. Η οποία φαίνεται να παρατήρησε τώρα το βιβλίο που της είχε πέσει. Αυτό μου εξέπτασε την περιέργεια. Έπιασα πιο γρήγορα το βιβλίο από εκείνη. Δεν είχε σηκώσει ακόμα το κεφάλι της για να δει ποιος είναι και με ευχαρίστησε ευγενικά. Αχ και να ξέρε ποιος τη βοήθησε.

«Μαλφόι» είπε με ένα τόνο σαν να το περίμενε αλλά και πάλι δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της. «Δώσε μου το βιβλίο μου» απαίτησε, όταν εγώ δεν έκανα καμία κίνηση για να της δώσω, συμπλήρωσε «Τώρα»

«Ίσως...αν το ζητήσεις ευγενικά» μου είχε λείψει να πειράζω την "χρυσή" τριάδα. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι να τραβάει το βιβλίο από τα χέρια μου. Φυσικά και ήταν ο Ουέσλι. Όλη την ώρα τρέχει από πίσω της σαν σκυλάκι.

«Σου είπε να της το δώσεις, ηλίθιε» μου πέταξε και με προσπέρασε σαν να μην ήμουν εκεί ενώ ταυτόχρονα ο Χάρι την είχε βοηθήσει με τα πράγματά της και πήγαιναν προς την άμαξα. Ανασήκωσα τους ώμους και συνέχισα να προχωρώ ακάθεκτος.

Η επιλογή των μαθητών τελείωσε σχετικά γρήγορα με 7 παιδιά στο Γκρίφιντορ, 4 στο Ράβεινκλοου, 4 στο Χαφλπάφλ και 5 στο Σλίθεριν. Μετά μίλησε η Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ, η καινούργια διευθύντρια. Πήρε τη θέση του μετά το θάνατο του διευθυντή Ντάμπλντορ. Δε μου αρέσει να το σκέφτομαι γιατί θυμάμαι πολύ καλά το ρόλο που έπαιξα στη δολοφονία του. Αφού είπε μερικά λόγια όπως κάθε χρόνο, γέμισαν τα τραπέζια με κάθε λογής φαγητά. Δεν είχα όρεξη να φάω οπότε δεν έφαγα τίποτα. Αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στη "χρυσή" τριάδα ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος στο κορίτσι της τριάδας. Ήταν χλωμή και φαινόταν εξαντλημένη αλλά δεν έβαζε μπουκιά στο στόμα της. Φαίνεται πως ο πόλεμος πέρσι είχε αφήσει τα σημάδια του πάνω της.

Μας άφησαν εν τέλει να πάμε στα δωμάτια μας. Πήγα μόνο και μόνο για να βρω τα πράγματά μου. Μια ώρα μετά και δεν με πιάνει καθόλου ο ύπνος. Έχω έναν κόμπο στο στομάχι χωρίς να ξέρω γιατί. Θα πάω στη βιβλιοθήκη μπας και βρω τίποτα να απασχολήσω τον εαυτό μου μέχρι να νυστάξω.

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα