Η συνάντηση

582 28 3
                                    

Ντράκο POV

Έχουμε βγει έξω από το σχολείο και πλησιάζουμε στο Απαγορευμένο Δάσος. Πολύ σκοτεινά είναι τώρα το βραδάκι. Είμαστε ένα βήμα πριν το δάσος.

«Ωραία, πες μου τώρα τι ήθελες» μου απαίτησε.

«Δεν ξέρω, εσύ θα μου πεις» αυτό θα έχει πολύ πλάκα.

«Είσαι τρελός; Δεν μου είπες ότι ήθελες να μου πεις κάτι»

«Πρόφαση για να βγούμε έξω» πολύ απλά θέλει να με σκοτώσει αυτή την στιγμή και λίγα λέω.

«Είσαι ηλίθιος γαμώτο;» με έπιασε από το γιακά και με έριξε πάνω σε ένα δέντρο. Δεν μπόρεσα να πω τίποτα παραπάνω γιατί ήρθε και κόλλησε πάνω μου.

«Όχι, απλά τρελός για σένα»

«Ωραίο τρόπο έχεις να το δείχνεις» αποκρίθηκε και έβαλα τα χέρια μου στην μέση της. Και μέσα σε ένα δεύτερο μας είχα αλλάξει θέσεις. Πριν προλάβει να μιλήσει άρχισα  να φιλάω το λαιμό της ενώ τα χέρια μου κατέβαιναν πιο κάτω. Αφού ο λαιμός της είχε γίνει ένα σωστό έργο τέχνης κατευθύνθηκα στο στήθος της. Αφού δεν υπήρχε κανείς εδώ έξω, δεν φρόντισε να καλύψει το στόμα της και όλο το περιβάλλον γύρω μας είχε γεμίσει με τους αναστεναγμούς της. Μόνο που αυτό για μένα είναι βασανιστήριο.

Ερμιόνη POV

Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ πως αυτό που κάνω είναι λάθος ή πως νιώθω ευχάριστα περίεργα. Το μάτι μου πιάνει μια κίνηση λίγο πιο μέσα στο δάσος. Και έχω ένα έντονο συναίσθημα πως κάποιος μας παρακολουθεί. Πώς να συγκεντρωθώ όμως όταν ο Ντράκο δεν σταματάει να με κάνει να αναστενάζω. Κάτι πολύ ντροπιαστικό για μένα αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω. Αυτός ο άνθρωπος δεν εξηγείται. Την μία με νευριάζει και την άλλη με βγάζει απ'τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Έχω τα χέρια μου στα μαλλιά του και προσπαθώ να μην καταρεύσω. Όσο πιο πολύ συμπεριφέρομαι έτσι τόσο πιο δυνατά ρουφήγματα νιώθω πάνω μου. Τα χέρια του είναι στους μηρούς μου και πλησιάζουν επικίνδυνα στο εσωτερικό τους. Του έπιασα τα χέρια για να μην προλάβει να πάει πουθενά αλλού. Σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε βαθιά στα μάτια σαν ζαλισμένος αλλά κι εγώ έτσι τον κοιτούσα και το ένιωθα. Έβαλα το ένα μου χέρι γύρω από το λαιμό του και φίλησα τα πρησμένα χείλη του. Κρατούσα ακόμα με το χέρι μου τον καρπό του που έβραζε στη ζέστη. Μήπως έχει πυρετό; Μπα το δέρμα του λαιμού του πάντως είναι κρύο προς ζεστό από την έξαψη της στιγμής. Το χέρι του όμως καίει τρελά. Με την άκρη του ματιού μου πιάνω μια πολύ μικρή λάμψη. Έσπρωξα λίγο τον Ντράκο από πάνω μου. Προχώρησα προς το μέρος του και πριν προλάβει να αναρωτηθεί σήκωσα το μανίκι του πουκάμισου του. Το σημάδι τον Θανατοφάγων έλαμπε πάνω στο δέρμα του. Με κοίταξε ανησυχητικά αλλά δεν ήταν καθόλου έκπληκτος. Κοίταξα πίσω του που βρίσκονταν τέσσερις Θανατοφάγοι. Μπήκε μπροστά μου, έβγαλε το ραβδί του αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα γιατί ο ένας τον αφόπλισε. Ο άλλος του έριξε τη βασανιστική κατάρα αλλά έβαλα το ραβδί μου μπροστά κι εκείνη εξωστρακίστηκε πάνω σε κάτι δέντρα. Χωρίς να το ξέρω τώρα ήμουν εγώ μπροστά του. Πρόλαβα να αφοπλίσω τους δύο πριν ο τρίτος μου ορμήσει. Έβλεπα τον Ντράκο που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να ξεφύγει από τις κατάρες του τέταρτου.

«Ντράκο» ούρλιαξα και του πέταξα το ραβδί μου. Ευτυχώς το έπιασε και μπόρεσε να αντιμετωπίσει το Θανατοφάγο. Ο Θανατοφάγος που μου είχε ορμήσει με είχε σύρει ως τη λίμνη ως τώρα. Κάλεσα το ραβδί του Ντράκο κι εκείνο κόλλησε με μιας στο χέρι μου αλλά εκείνη την στιγμή ο Θανατοφάγος με έριξε μες την Μαύρη λίμνη. Άκουσα τον Ντράκο να φωνάζει το όνομα μου. Και μετά μια κοριτσίστικη φωνή να πλησιάζει. Η ανάσα μου δεν θα με κρατούσε ζωντανή άλλο. Κολύμπησα γρήγορα μέχρι τα τοιχώματα της λίμνης και προσπάθησα να ανέβω αλλά δεν είχα δυνάμεις.

«Ascendio» το ξόρκι με πέταξε στο χείλος της λίμνης. Κρατήθηκα καλά και βγήκα έξω. Το μετάνιωσα. Καλύτερα να είχα μείνει μες στην λίμνη. Η κοριτσίστικη φωνή ανήκε στην Πάνσυ η οποία είχε αγκαλιάσει τον Ντράκο. Τους πλησίασα, έσπρωξα την Πάνσυ, πήρα το ραβδί μου και έσπρωξα με δύναμη το δικό του στο στήθος του και συνέχισα να περπατάω.

______________________________________

Γεια σας αγάπες. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά. Το σημερινό κεφάλαιο είχε δράση όπως σας είχα υποσχεθεί. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο γιατί η Ερμιόνη θα πάρει δικές της πρωτοβουλίες αυτή τη φορά (if you know what I mean 😉)

Κίσιζ✌🏿

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now