Πες πως μ' αγαπάς

400 23 5
                                    

Ερμιόνης POV

Με έβαλε να κάτσω πάνω στο κρεβάτι του ενώ εκείνος στεκόταν μπροστά στην πόρτα χαλαρός. Από το μπάνιο ξεχυνόταν η μυρωδιά του αρώματος της Πάνσυ. Αηδία! Πόσο άρωμα βάζει αυτή η κοπέλα; 

Αφού για κακή μου τύχη ο Ντράκο κλείδωσε την πόρτα ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Κατευθείαν ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου. Δεν αντέδρασα. Δεν θα ήταν σωστό. Συνέχισε να με φιλάει χωρίς ανταπόκριση από μέρους μου. Τότε σταμάτησε. Δύο δευτερόλεπτα μετά είμαι ξαπλωμένη κι εκείνος από πάνω μου. Θεέ μου. Μου έρχεται να ουρλιάξω. Αλλά δε το κάνω και δεν ξέρω γιατί. Επειδή βαθιά μέσα σου και εσύ το θες. Αδιαφορώ για την ηλίθια φωνούλα και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. 

🔞Ακατάλληλη σκηνή🔞

Ο Ντράκο με κοιτάει στα μάτια ενώ μου κατεβάζει τη φούστα. Έπιασα απότομα το χέρι του. 

«Ηρέμησε. Δε πρόκειται να κάνω κάτι που δεν θες» αντί να κάνω κάτι, να του πω να φύγει, οτιδήποτε, το μόνο που έκανα ήταν να γνέψω. 

Μόλις έδωσα τη συγκατάθεση μου, έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου, μαζί με την ηδονή ένιωθα και έναν οξύ πόνο. Αφού συνήθισα και το κατάλαβε το ένα δάχτυλο έγινε δύο και τα δύο τρία. Απ' ότι μπορούσα να καταλάβω, έβγαλε το παντελόνι και ανέβηκε ξανά πάνω μου. Με φίλησε απότομα και τότε ένιωσα ξανά αυτόν τον οξύ πόνο αλλά πολύ πιο έντονο αυτή τη φορά. Μέσα στα φιλιά μας γευόμουν τα δάκρυα  μου. Κάποια στιγμή ο πόνος άρχισε να υποχωρεί και να αντικαθίσταται με μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Όταν άρχισε να κορυφώνεται, ο Ντράκο καθάρισε τη φωνή του.

«Πες πως μ' αγαπάς» μου είπε και χωρίς να μπορεί να δουλέψει το μυαλό μου αναγκάστηκα να απαντήσω ειλικρινά 

«Φυσικά και σ' αγαπώ», τότε ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι και μετά ήταν λες και ήμουν στον παράδεισο. Ένιωθα μια τεράστια έκρηξη στο σώμα μου. 

Ντράκο POV

Ο ιδρώτας κυλάει αναμεσά μας ασταμάτητα ενώ συνεχίζω να τελειώνω μέσα της. Νιώθω πιο εθισμένος μαζί της από ποτέ.

🔞Τέλος ακατάλληλης σκηνής🔞



 

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now