Welcome Home Party

69 1 0
                                    

Fredag kväll
Klockan är 6 och Aqua och Collin plingar på dörren. Jag öppnar dörren och ser två riktigt snygga människor stå bredvid varandra, herregud vad dem passar bra tillsammans!!

Gästerna kommer om en timme och jag och Travis har hållit oss från varandra sedan vi pratade på stranden för några timmar sedan. Jag har gjort iordning mig och har på mig en vit tube top och vida härliga byxor. Jag har sminkat mig lite grann och mitt hår hänger vilt och vågigt ner för axlarna. Vi beställer massor av pizza, dricka och ber några ta med sprit. Nästan alla som kommer har fyllt 18 så det känns bra att vi inte dricker olagligt. Mamma och pappa är på middag hos några vänner och Kylie sover över hos hennes kompis så vi har huset och stranden helt för oss själva.

Musiken är bra, folk börjar strömma in och alla kramar mig och välkomnar mig hem. Efter klockan 7 dyker Sarah upp och jag störtar mot henne i dörröppningen.
"Becca!!!!" Skriker hon och vi kramas så hårt att vi nästan ramlar omkull. Hon drar mig ifrån sig och håller fast mig vid mina axlar.
"Herregud vad jag saknat dig, känns som en evighet sen vi sågs" säger hon och hennes ögon blir vattniga. Vi kramas lite till och sedan pekar jag bort mot Aqua och Collin och hon springer sedan och kramar dem också. Jag känner redan nu på mig hur bra den här kvällen kommer bli. Travis har gått upp från källaren och han sitter nu i soffan och snackar med några killar från min matteklass. Jag sneglar mot honom och våra blickar möts. Han ler svagt och jag gör det samma tillbaka.

20 minuter senare
Högtalaren spelar Wake Me Up med Avicii (jag slängde in lite svensk musik) och jag, Sarah och Aqua står mitt på golvet med alla andra runt oss och dansar för fullt. I Sverige var jag på en fest med Ebba, Danne och Smilla och där sjöng alla med till "So wake me up when it's all over when I'm wiser and I'm older". Avicii, en riktig svensk legend. Här är det inte lika många som kan texten men alla dansar iallafall. Plötsligt känner jag hur någon tar en hand på min axel och när jag vänder mig om ser jag William.

Han har blivit lång och muskulös. Han ser bra ut och glad, mycket glad. Efter att ha druckit lite öl är jag också extra glad över att se honom och jag hoppar upp och klänger mig fast runt hans midja. Han kramar mig hårt och kärleksfullt. Jag hoppar ner, drar min hand genom hans brunlockiga hår, rufsar till det lite och tar tag i hans hand. Jag drar med honom till köket och vi sätter oss vid köksön. Sarah och Aqua hänger med efter oss. Jag kan inte göra något annat än att le. Hela gänget är samlade igen!! Inte lika tajta och mycket har förändrats men fortfarande samlade.

"Hur mår du? Berätta hur det går för dig och surfandet!! Har hört att du tävlar massor!" Säger jag och gör iordning fyra drinkar till oss.
"Det går bra, jag drar faktiskt till Santa Monica nästa vecka! Farsan skrev in mig på några tävlingar i USA så det blir amerikansk roadtrip i någon månad eller så." Säger han självsäkert och glatt. Han låter väldigt taggad.
"Herregud vad häftigt! Glad för din skull William!"
Vi sveper drinkarna och går ut på dansgolvet igen.

Senare samma kväll
Klockan är 01 och ingen på festen är riktigt nykter. Vi har dansat i några timmar och nu sitter vi runt bordet på balkongen och snackar - jag, William, Aqua, Collin och Sarah. Travis sitter fortfarande i soffan.
"Travis! Kom!" skriker Sarah helt plötsligt.
Han reser sig upp och tar med sin mugg med öl. Han sätter sig sedan på bänken tätt intill mig.

"Du Travis, förlåt för det jag sa sist vi sågs, jag visste inte om dina föräldrar. Fick inte veta förens det kom ut i tidningen" säger Aqua med sorgsen röst.
"Aqua, det är lugnt. Jag förstod att du inte visste, jag hade ju inte sagt nånting. Men jag ville liksom inte inse att det hela INTE var en mardröm. Och det skulle ha blivit mer verkligt om jag hade börjat berätta det för er." Säger han och tar tag i hennes hand.
"Ni förstår inte hur glad jag är över att vi alla är samlade. Vi bara måste surfa imorgon bitti, precis som vi brukade" säger jag.
"Inget jag hellre vill" säger Collin och ler.
Vi spelar Uno och ett fyllespel som jag hade tagit med mig hem från Sverige.

Efter några timmar börjar huset tömmas på folk och snart är det bara vi på balkongen kvar. En helt perfekt kväll. Sarah och Aqua gör iordning i gästrummet och däckar snabbt i sängen. Collin kramar mig hårt och lovar att han cyklar hit imorgon bitti. Nu är det bara jag och Travis kvar. Han sitter fortfarande på bänken på balkongen och jag ser hur han kollar ner i sin mugg med öl och sedan sneglar mot mig som plockar undan pizzakartonger i köket.
"Behöver du hjälp?" ropar han.
"Nej då, vi kan ta hand om resten imorgon" säger jag och häller upp ett glas med öl till mig själv.
Jag går sedan ut och sätter mig bredvid honom på bänken. Jag känner hur han iakttar mig, sneglar på mig på ett sätt som han aldrig gjort förut.

"Har jag spillt något??" Frågar jag skrattande och kollar ner på mina kläder.
Han drar snabbt bort blicken.
"Nej nej det har du inte.. du är jättefin.." säger han och ler.
"Tack"
Jag är osäker på om det är alkoholen som tolkar situationen eller sitter han här och flörtar med mig efter hur han friendzonade mig igår?
"Det var en bra fest och så kul att.." men jag hinner inte prata klart förens Travis bestämt ställer ner sin öl på bordet och vänder sig hastigt mot mig. Han tar sina händer runt mina käkben och trycker sina läppar mot mina. Jag blir först förvånad men låter sedan min onyktra hjärna styra mig.

"Men..?"
"Shut up" säger han.
Jag sätter mig över honom och vi börjar hångla. Han drar sina händer genom mitt hår och ställer sig sedan upp. Jag hoppar upp runt hans midja och kysser hans nacke medans han bär med mig till mitt rum. Allt känns som i en film. Hela huset är tyst och nere i gästrummet i källaren ligger Aqua och Sarah och sover. Dem kommer inte höra oss.

Travis lägger mig ner på sängen och drar av mig min tube top medans han kysser min mage. Han drar sedan av mina byxor och jag ligger nu där med endast mina underkläder på mig. Tur att jag hade valt några snygga idag.
"Bec, du är så sexig" mumlar han medans han biter i sin underläpp.

Jag vet inte vad jag ska svara, känns så konstigt att höra såna komplimanger ur hans mun, men på nått viss gör det mig också väldigt attraherad. Jag sätter mig på knä på sängen, tar tag i hans T-shirt och drar den av honom. Och för en sekund ifrågasätter jag mig själv. Vad gör vi?? Han drar snabbt av sig sina byxor och resten av kläderna och några sekunder senare är vi helt nakna. Nakna på min säng. Och det är inget jag hellre vill.

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Apr 06, 2021 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

StupidOù les histoires vivent. Découvrez maintenant