Tjejsnack

165 1 0
                                    

Lördag
*bip*
"Jag kommer över xx"
Jag vaknar av smset från Aqua. Klockan är 10.00 på pricken. Varför så tidigt? Jag hasar upp från sängen går fram till min garderob och slänger på mig några mjukiskläder.
*Knack knack*
"Kom in"
Aqua kommer in genom dörren med ett par rosa klackskor på fötterna, en kamouflage mönstrad minikjol och en liten croptop som får hennes bröst att tryckas utåt. Hon har det långa fina kastanjebruna håret nersläppt och har sminkat sig ganska ordentligt.
"Heeej" hon har med sig två kassar med massor av skönhetsprodukter och föreslår att vi ska ha en tjejdag för att prata och det var ingenting jag kunde säga nej till.
Hon börjar måla mina naglar i en fin mörkblå färg.
"Berätta! Hur va Sverige? Kallt?"
"Haha ja väldigt men man vänjer sig ganska snabbt, sommaren är vacker"
Vi pratar om allt möjligt. Om gamla pojkvänner, om Sverige, saker vi varit med om den senaste tiden, i princip om allt två bästisar pratar om.
"Förlåt men du kan ju inte gå runt i de där kläderna om du inte vill att folk ska tro att du är en slampa. Den där kjolen är ju så kort att du visar trosorna!"
Aqua brister ut i garv.
"Hahahahaha du får göra en hel makeover på mig om du så inte gillar hur jag ser ut." Hon snubblar över orden.
"Visst, let's do it!"
Jag tar fram ett par snygga ljusblåa boyfriend jeans från Levi's, ett urringat linne och en flanellskjorta att ha över, ett par Nike sneakers och så får hon låna ett halsband som ligger fint på bröstet. Med en plattång gör jag hennes långa hår vågigt och vilt. Jag tar bort allt hennes smink och äntligen känner jag igen hennes vackra ansikte. Jag sminkar henne lätt med en BB cream, lite bronzer, rouge och mascara. Ögonbrynen struntar jag i. De är fina som de är.
"Ta da" tjoar jag när jag äntligen är klar.
Hon går fram till spegeln och granskar sig själv.
"Wow jag ser ju bra ut"
"Det har du alltid gjort!!" Svarar jag.
Vi sitter ett tag i min säng och snackar.
"När förlorade du oskulden? För jag vet att du inte hade gjort det innan du åkte." Frågar Aqua nyfiket.
"I nian, jag var på spelkväll hos en av mina svenska vänner Ebba. Vi var flera stycken från klassen och en av killarna var så gullig mot mig hela kvällen. Vi var tillsammans i två månader men sen bytte han skola och det tog slut mellan oss. Så min första gång var med honom.
"Wow vilken dröm! Önskar att jag hade en sådan bra berättelse om min första gång"
"Berätta då Aqua!! Hur va din??" Jag var så nyfiken.
Hon suckar djupt och så säger hon:
"Det var med Collin."
"Va?? Skojar du?? Våran Collin? När då? Vad hände?"
Hon börjar berätta allt och jag sitter bara förvånad och lyssnar intresserat på hennes udda berättelse.
"Det var precis efter att du hade åkt. Min farsa och Collins jobbade ihop ett tag och därför va vi på middag hemma hos honom. Det var trevligt. Jag och Collin gick in på hans rum för att kolla på Netflix. Vi började prata om hur mycket vi saknade dig och hur tomt det skulle bli i skolan. Collin hade kvar en flaska med Coca cola blandat med rom i hans garderob som vi tog några klunkar av. Vi var alldeles för uttråkade. Sen slutade det med att vi låg hånglande på hans säng med en Sherlock Holms film i bakgrunden. Vi drack mer från flaskan och vi klädde av oss mer och mer." Aqua fnissade till. "Du vet ju vilken crush jag hade på honom."
"Oherregud Aqua, han berättade för mig igår att han hade en stor crush på dig då också! Nu hade ni varit perfekta för varandra!"
"Dröm och glöm!" Hon rullade sina ögon och rodnade lite. Man kunde se att den tanken slagit henne fler gånger.
Hon blir tyst.
"Jag önskar Sarah var här" säger hon tillsist.
"Jag med"

StupidWhere stories live. Discover now