chapter 39

481 34 7
                                    


Το ένα από τα δύο κτήρια είχαν πιάσει φωτιά ενώ οι μαθητές φώναζαν από τρόμο. O Aaron πήρε τηλέφωνο την υπόλοιπη ομάδα καθώς μερικοί άντρες με όπλα πλησίαζαν απειλητικά.

Αν θυμάμαι καλά αυτοί πρέπει να είναι οι Deadly bullets. Είναι επίσης ισχυρή μαφία αλλά όχι τόσο όσο εμείς. Αμέσως και οι δύο βγάλαμε τα όπλα μας χωρίς να μας νοιάζει ποιος έβλεπε το σκηνικό. Ο πόλεμος μεταξύ μας ξεκίνησε ενώ κατέφτασε και η υπόλοιπη ομάδα.

Οι μαθητές είχαν μείνει να κοιτάνε το θέαμα χωρίς να μιλάνε. Οι σφαίρες έπεφταν σαν βροχή μαζί με μερικούς εχθρούς. Ο Marc τραυματίστηκε στο πόδι ενώ η Silvia ειχε μια πληγή στο χέρι.

Ξαφνικά ο Sam πέταξε μια χειροβομβίδα προς το μέρος τους τινάζοντας τα σώματά τους στον αέρα. O Justin πέταξε άλλη μία πάνω τους για να σιγουρευτεί αλλά όσο περισσότερα άτομα πέθαιναν τόσα περισσότερα εμφανίζονταν.

Kat~ Τι θα κάνουμε;
Ρώτησα σχεδόν πανικόβλητη. Είχα τελειώσει ήδη τρεις γεμιστήρες και μου είχαν μείνει με δύο. Δεν θα αντεχα για πολυ ακόμα και οι υπόλοιποι ήταν στην ίδια κατάσταση.

Ryan~ Έρχεται ο Mason με το ελικόπτερο.
Είπε γρήγορα ενώ σκότωσε άλλους δύο.

Oliver~ Άδειασα
Φώναξε και η Silvia έτρεξε κοντά του για να τον καλύψει. Εγώ του πέταξα έναν από τους γεμιστήρες μου.

Ο Eric παρατήρησε ότι σχεδόν άδειασα και μου έδωσε άλλους δύο.

Kat~ Και εσύ; Θα ξεμείνεις.

Eric~ Έχω, μην ανησυχείς

Η μάχη συνέχισε μέχρι που ο ήχος του ελικοπτέρου και ο δυνατός αέρας μας σταμάτησαν. Ο Mason άρχισε να ρίχνει βόμβες πάνω τους ενώ εμείς βοηθούσαμε με το να αποτελειώσουμε αυτούς που κατάφερναν να ξεφύγουν.

Το κτήριο έχει γκρεμιστεί τελείως ενώ οι φλόγες είναι ακόμα ορατές από χιλιόμετρα. Είχαν μείνει μόνο δύο άτομα τα οποία αποτελείωσε με χαρά η Silvia.

Ariana~ ΉΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ!!!
Φώναξε πανικόβλητη ενώ τα αμάξια πλησίαζαν. Ευχαριστούμε κολλητούλα.

Κοίταξα γύρω μου. Το κτήριο καταστράφηκε. Πτώματα είναι απλωμένα σε όλο το προαύλιο. Η φωτιά σου έκαιγε κάθε θετική σκέψη. Παντού χαμός. Όλοι ξέρουν πλέον τι συμβαίνει. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι. Το ελικόπτερο στάθηκε από πάνω μας ενώ μια αερόσκαλα έπεσε από το ελικόπτερο φτάνοντας κοντά μας.

Aaron~ Ανεβείτε!
Φώναξε και ανεβήκαμε όλοι φεύγοντας αμέσως από την σκηνή του εγκλήματος.

Black KingsWhere stories live. Discover now