chapter 9

453 32 2
                                    

Eric~Γεια!!
Είπε χαλαρά και εγώ έψαχνα τρύπα να κρυφτώ. Σε σχολείο είναι, όχι σε μπαρ. Πως μπορούν να μπαίνουν έτσι μέσα και μετά να είναι τόσο χαλαροί; Πλιζζ μη με ζητήσει, θα με κοιτάνε όλοι. Και μετά θα πρέπει να βρω εξήγηση και για τους φίλους μου.

Marc~Ήρθαμε για την Kat
είπε και εγώ έβριζα από μέσα μου. Μισό, γιατί είναι εδώ. Έχουν έρθει πολύ νωρίς. Τους κοίταξα αργά και σηκώθηκα όρθια παίρνοντας τα πράγματά μου μαζί.


καθ~ Ποιοι είναι αυτοί Katrina;; Ρώτησε σχεδόν έξαλλος που του διέκοψαν το μάθημα. Όχι ρε φίλε δεν θα φάω τιμωρία από τον χοντρό.

Kat~Είναι φίλοι μου. Έχω κάτι δουλειές

Aπάντησα και συνέχισα να περπατάω προς την έξοδο. Γιατί πρέπει να κάθομαι τόσο μακριά από την πόρτα; είναι ακριβώς στην απέναντι μεριά της τάξης. Ένιωθα τα βλέμματα όλων πάνω μου. Και τότε με διέκοψε ξανά.


Καθ~Τι είδους δουλειές;;
Ρώτησε πάλι και εγώ εκνευρίστηκα. Έλεος πια. Μισώ το να μου κάνουν ανάκριση.

Δεν μίλησα αντιθέτως άνοιξα το μικρό τσεπάκι της τσάντας μου και έβγαλα δύο κουτάκια, τα άφησα πάνω στο γραφείο του και του είπα.

Kat~Το ένα είναι ντεπον και το άλλο σερακτίλ δρα για 8 ώρες. Νεράκι έχετε. Τώρα γειά!
Με αυτό έφυγα από την τάξη ενώ όλοι πίσω μου φώναζαν με αυτό που είπα. Χαμογέλασα και έφυγα με τα αγόρια. Πήγαμε στην ταράτσα και μπήκαμε στο ελικόπτερο.

Μεσα στο ελικόπτερο είδα και τον Aaron μα εκείνος κοιτούσε κάτι στο κινητό του. Δεν μου έδωσε σημασία οπότε μείναμε σιωπηλοί μέχρι να φτάσουμε.

Μετά από λίγα λεπτά το ελικόπτερο σταμάτησε στη ταράτσα ενός σπιτιού. Κατεβήκαμε και πήραμε τον δρόμο για το εσωτερικό του σπιτιού. Μα πριν προλάβω να κάνω άλλο βήμα το κινητό μου άρχισε να χτυπάει. Ήταν η Diana. "Πρέπει να το σηκώσω" είπα και πήγα λίγο πιο πέρα ώστε να μην ενοχλώ. Το σήκωσα και τοποθέτησα το κινητό στο αυτί μου.

Kat~Έλα sis
είπα λίγο αγχομένη.

Di~Έλα μικρή. Γιατί δεν είσαι στο σχολείο;;
Είπε με λίγο θυμό στη φωνή της.

Kat~ Που το ξέρεις ότι δεν είμαι στο σχολείο;
Ρώτησα μπερδεμένη

Di~ Με πήρε τηλέφωνο ο καθηγητής σου. Τώρα πες μου που είσαι;
φάνηκε να έχει νεύρα αλλά αν της πω την αλήθεια τότε θα φρικάρει.

Black KingsWhere stories live. Discover now