chapter 8

477 32 0
                                    

Kat~ Ήθελα να σου πω αντίο. Δεν θα με ξαναδείς γιατί φεύγω από το σπίτι. Πάρε τον πατριό και πες του να έρθει να σε πάρει αν θες, εδώ έχεις κάνει ρεζίλι τον εαυτό σου. Και μην νομίζεις, σε αγάπησα ως μάνα όσο με αγάπησες και εσύ ως παιδί σου. Όσο για τον τάφο της, θα τον φροντίζω εγώ. Δεν θέλω να τον λερώνεις με τα χέρια σου.  Ελπίζω μόνο να καταλάβεις πόσο λάθος ήσουν τόσο καιρό που έριχνες το φταίξιμο σε εμένα. Γιατί δεν έφταιγα εγώ....αλλά εσύ.

Τα έβγαλα όλα από μέσα ενώ εκείνη δεν κουνήθηκε μιας και ο Mark την σημάδευε. Με αυτά ως τα τελευταία μου λόγια, πήραμε όλα τα πράγματά μου και τα βάλαμε στο αμάξι. Μπήκαμε μέσα και επικράτησε ησυχία. Εκείνος έβαλε μπρος το αμάξι και φύγαμε.

Marc~ Θες να το συζητήσεις;;
Δεν μου ήταν εύκολο. Εκείνος με κοίταξε στιγμιαία για να βεβαιωθεί ότι είμαι καλα και μετά κόλλησε πάλι τα μάτια του στο δρόμο.

Kat~ Ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Είπα κοιτώντας τα χέρια μου. Εκείνος έγνεψε και συνέχισε να οδηγάει σιωπηλά.

Φτάσαμε στο σπίτι του Aaron και πήγαμε τα πράγματα στο δωμάτιο. Ο Marc πήγε μετά στο δικό του μιας και ήθελα να μείνω λίγο μόνη μου. Είμαι επιτέλους ελεύθερη. Με αυτό θυμήθηκα το μήνυμα που ήθελα να στείλω στους φίλους μου. Άνοιξα το κινητό μου και έσβησα το μήνυμα μιας και δεν το είχα στείλει. Τους είπα ότι μπορώ και ότι θα συναντηθούμε στη γνωστή πλατεία στην οποία συχνάζουμε πάντα. Έχω μισή ώρα να ντυθώ και να φύγω. Ετοιμάστηκα και αφού πήρα κινητό και λεφτά πήγα να φύγω από το σπίτι. Όμως μια φωνή πίσω μου με σταμάτησε.

Marc~ Που πας;;
Είπε με γλυκό τρόπο. Ήθελε να είναι σίγουρος για την ασφάλεια μου.

Kat~ Θα βγω με τους φίλους μου.
Του απάντησα απαλά μιας και ο λαιμός μου είχε κλείσει.

Marc~ Μόλις τελειώσεις στείλε μου μήνυμα να έρθω να σε πάρω. Δεν θα έρθεις μόνη σου μέχρι εδώ με τα πόδια. Είναι επικίνδυνο.

Kat~ Είσαι σίγουρος;
Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ενοχλούσα.

Marc~ Ναι. Μην τολμήσεις και έρθεις μόνη σου.
Εγώ χαμογέλασα και έφυγα για την πλατεία.

Κάτσαμε με την παρέα μου στο γνωστό μας στέκι και λέγαμε διάφορα ενώ παίζαμε μεταξύ μας. Μαζί τους πάντα είμαι χαλαρή, με κάνουν και ξεχνάω κάθε άσχημο συμβάν.

Black KingsWhere stories live. Discover now