chapter 17

411 30 13
                                    

Marc p.o.v.

Είναι Κυριακή σήμερα. Η Kat είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της εδώ και δύο μέρες. Δεν μας μιλάει απλά κάθεται στο κρεβάτι της όλη μέρα και τη νύχτα συνήθως έχει εφιάλτες αλλά είναι ήπιοι. Την προσέχουμε από τις κάμερες ασφαλείας για να είμαστε σίγουροι. Ο Aaron λείπει εδώ και 2 μέρες στην Αμερική για δουλειά και θα έρθει λογικά σε 1 ώρα σχεδόν.

Προσπάθησα να την πείσω να βγει έξω αλλά δεν με ακούει. Βγαίνει μόνο για να πάει στο μπάνιο και μετά κλειδώνεται πάλι στο υπνοδωμάτιο. Πρέπει να της μιλήσω αλλά δεν την προλαβαίνω όταν βγαίνει, και όταν είναι στο δωμάτιο βάζει ακουστικά για να μην με ακούει.

Ο Eric ήρθε πριν 2 ώρες από τις δουλειές που είχε στην Αμερική και προσπάθησε να της μιλήσει μαζί με τη Silvia. Εφόσον όμως δεν είδε φως αποφάσισε να το πει στον Aaron.

Τώρα καθόμαστε όλοι μαζί έξω απ'το δωμάτιό της και περιμένουμε να δούμε πότε θα βγει έξω. Καθώς μιλάγαμε όλοι μαζί ακούσαμε την μπροστινή πόρτα να ανοίγει και έπειτα να κλείνει. Ήρθε ο αρχηγός.

Αμέσως τον ακούσαμε να τρέχει πάνω και ύστερα τον είδαμε να τρέχει ελαφρά προς το μέρος μας.

Aaron~ Πόση ώρα είναι κλεισμένη;
Ρώτησε θυμωμένος

Marc~ 2 μέρες. Βγαίνει μόνο για να πάει στο μπάνιο. Της πήγαμε φαγητό προχθές αλλά δεν το έχει ακουμπήσει ακόμα. Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν μας, ούτε καν με τους φίλους της.
Απάντησα και μπορούσα να δω το θυμό και το σοκ στα μάτια του. Ήταν έτοιμος να εκραγεί.

Αμέσως έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε την κλειδαριά της πόρτας ενώ μετά την έσπρωξε δυνατά με το πόδι του.

Αμέσως είδαμε την Kat στο κρεβάτι της τρομοκρατιμένη ενώ έκλεινε σφιχτά τα μάτια της και τα χέρια της έκλειναν τα αυτιά της για να προστατευτεί από τον απότομο ήχο.

Ο Aaron μπήκε μέσα και την σήκωσε στα χέρια του ενώ εκείνη είχε αρχίσει ήδη να προσπαθεί να ξεφύγει. Εκείνη φώναζε ενώ ο Aaron απλά κοιτούσε ευθεία και κατευθύνθηκε προς τη κουζίνα.

Kat p.o.v.

Με σήκωσε και με πήγε στη κουζίνα. Με άφησε σε μια καρέκλα και ο ίδιος πήρε ένα πιάτο και το γέμισε με μακαρόνια και σάλτσα που υπήρχε στη κατσαρόλα. Όσο ήταν απασχολημένος προσπάθησα να ξεφύγω και να τρέξω πάλι στο δωμάτιο μου.

Δυστυχώς όμως τα παιδιά κατέβηκαν από την σκάλα και αφού με έπιασαν από τα χέρια με έβαλαν πάλι στην καρέκλα ενώ εκείνοι έκατσαν δίπλα μου και η Silvia απέναντί μου. Ο Aaron πήρε ένα πιρούνι και μαζί με το πιάτο τα άφησε μπροστά μου. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου για να του δείξω ότι δεν θέλω να φάω αλλά πιστεύω ότι τον εκνεύρισα ακόμα περισσότερο.

Black KingsKde žijí příběhy. Začni objevovat