chapter 4

523 38 6
                                    

Eric~ Ερχόμαστε συχνά για διάφορες δουλειές εδώ οπότε αναγκαστικά μάθαμε και τη γλώσσα.

Marc~ Ναι ήταν κάπως δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε.

Και τότε ήταν που χτύπησε το κουδούνι. Τα αγόρια μου πρότειναν να με πάνε ως το σπίτι μου μα αρνήθηκα γιατί;

Πρώτων δεν ήθελα να δουν τη μάνα μου και δεύτερον συνήθως πάω με τις φίλες μου αλλά χωριζόμαστε ένα τετράγωνο πιο δίπλα.

Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο καθένας πήρε το δρόμο του και εγώ έπρεπε να επιστρέψω στην κόλαση που αποκαλούσα "σπίτι".

Έφτασα έξω από το σπίτι μου και με τα κλειδιά μου άνοιξα την πόρτα. Κάνεις. Ευτυχώς λείπει εκείνη. Μέχρι να έρθει εγώ έπρεπε να μαζέψω όλο το σπίτι, να μαγειρέψω και να διαβάσω. Αν δεν έκανα κάτι από αυτά τότε θα με χτυπούσε ή αν είχε καλή διάθεση θα με κλείδωνε στο δωμάτιό μου. Το καλό είναι ότι το δωμάτιό μου έχει δικό του μπάνιο οπότε μερικές φορές κλειδώνω τον εαυτό μου μέσα ώστε να μην μπορεί η ίδια να με πειράξει ή με χτυπήσει.

Από τότε που πέθανε η αδελφή μου, μου συμπεριφέρεται λες και είμαι σκουπίδι. Δηλαδή εδώ και 11 χρόνια. Εκείνη ήταν 4 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα και η Diana ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερη. Αν και ήταν όντως δικό μου φταίξιμο.

Τέλος πάντων, άφησα την τσάντα στο δωμάτιο μου και άρχισα να κάνω γρήγορα δουλειές ενώ ταυτόχρονα έφτιαχνα φαγητό. Τρεις ώρες μετά είχα τελειώσει με τις δουλειές και είχα ήδη κλειδωθεί στο δωμάτιο μαζί με ένα πιάτο φαγητό. Άκουσα κλειδιά. Ήρθε. Βαριά βήματα ακούστηκαν να πηγαίνουν προς την κουζίνα, μετά στο σαλόνι και έπειτα πλησίασαν την πόρτα μου. Και τότε σταμάτησε. Κατέβασε το χερούλι αλλά η πόρτα δεν άνοιξε.

Άρχισε να μου φωνάζει χτυπώντας άγρια την πόρτα. Θα την έσπαγε. Η πόρτα είναι αρκετά παλιά και δεν θα άντεχε πολύ. Πήρα τα πιο σημαντικά πράγματά μου δηλαδή τα βιβλία για την επόμενη μερα, ένα ζευγάρι ρούχα, πορτοφόλι, κινητό, φορτιστή και το έσκασα από το παράθυρο. Ο Oliver μένει ένα στενό πάνω από εμένα και είναι πολλές οι φορές που έχω κοιμηθεί σπίτι του για να αποφύγω εκείνη. ο ίδιος μου έχει πει να πηγαίνω οταν θέλω και οι γονείς του με συμπαθούν πολυ.

Τη φοβάμαι. Είναι ικανή για πολλά πράγματα τα οποία πονάνε πολύ. Το χειρότερο;; Με έχει χτυπήσει με μαστίγιο το οποίο δεν έχω ιδέα από πού το πήρε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μάλιστα το έχει κρεμασμένο στο τοίχο του σαλονιού. Δεν την ενοχλεί για το αν το δει κανείς μιας και πότε δεν φέρνει άτομα στο σπίτι.

Black KingsWhere stories live. Discover now