1.3

917 99 39
                                    

Yeni bölüm geldiii. Biliyorum çok geç geldi ama telafi etmek adına size uzuuuunca bölüm getirdimeni bölüm geldiii. Biliyorum çok geç geldi ama telafi etmek adına size uzuuuunca bölüm getirdim. Sizde bunun için bol bol yorum atın ndkckdkfşd

Bölümü zepgonca ya ithaf ediyorum desteklerin için teşekkürler

Her gece seni gömdüm içimde, hatıraların artık acıtmasın diye.

Anıl Bektaş
Binlerce Ayrılık
.


.
.

Karşımdaki binaya bakarken akan göz yaşımı sildim bir elimle. Bu kadardı işte hayat. Bir saat önce kahkahalarla sohbet ettiğin insan ile tek kelime bile konuşamadan ayrılıyordunuz. Durun size baştan anlatayım.

Herşey geçen gün gittiğimiz kapak çekimiyle başladı.

"Bu da yazarımız Hilal Aktaş." Diye tanıştırdı bizi editör Hakan bey.

Karşımdaki kıza bakarak gülümsedim ve elimi uzattım. O da aynı şekilde gülümseyerek elimi sıktı. Yüzünde çok hafif bir makyaj vardı. Şort ve bol tişört kombinini at kuyruğu ile tamamlamıştı. Tatlı bir kızdı böyle bakışta.

Gökdeniz ile de tokalaştıktan sonra konuştu. "Teklifimizi kabul edip geldiğiniz için çok mutluyum."

Gökdeniz "asıl biz böyle bir teklifi bize sundugunuz için mutluyuz."

Tanışma faslından sonra ne yapacağımızı anlaştıktan sonra şirketten çıkmak üzere adımlamaya başlamıştık. Gülüşerek ilerlerken sağımdan bir darbe ile geriye doğru savrulmuştum. Gökdeniz tutmasaydı düşecektim.

Gökdeniz "yavaş."

Çarptığım kişiye dönmüştüm kendimi toparlayıp.

Çocuk gözlerini vücudumda gezdirip konuştu. "Özür dilerim hanımefendi. Acelem olduğundan göremedim bir anda çarpmışım. Sizin kadar güzel birini nasıl görmedim bilemiyorum."

Gökdeniz in arkamda gerildiğini hissedebiliyordum. O yüzden kafamı sallayıp ona döndüm ve elini tuttum. "Gidelim sevgilim."

Gökdeniz hala sinirliydi tabi.

"Sakin ol lütfen."

Gökdeniz derin bir nefes alarak bana döndü. Gözlerime bakarak gülümsedi ve öptü beni. "Sakinim güzelim merak etme. Hadi gidelim Gözde gelecek biliyorsun."

Gülümsedim bende. Gözde gelecekti ve muhtemelen evde olmalıydı şuan. Çekimleri olacakmış bizimkilerin evi yakın olduğundan birkaç gün onlarda kalacaktı.

Almila hala hastanedeydi. Ama uyandı. Sadece bir hafta daha gözlem altında kalacak ikisi de. Abinin bugün konseri olduğu için onun yerime bugünlük refakatçi olarak Tolga kalacak.

O sırada telefonum çalmaya başladı. Ekrana bakınca Selen in olduğunu gördüm. Efendim diyerek cevapladım onu arabaya binerken.

Selen "kanka biz bir hafta yokuz. Abimin karısı yani yengem doğum yapmış!" Diye bağırınca kahkaha atmıştım.

"Ay Allah analı babalı büyütsün. Bizim yerimize de sev Çınar ı. "

Gökdeniz "doğmuş mu?" Diye sorunca kafamı salladım.

Selen "teşekkür ederim kanka. Severim tabiiki."

"Tamam bebeğim dikkatli gidin. Gidince mesaj atarsınız merakta bırakmayın bizi. "

DELİKODU| Tatilden Sonra (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin