Bölüm 29: Yalvarmak (M)

12.8K 403 459
                                    

Sınır gecilmis hemen attım

160 oy 200 yorum (azaltıyorum)

KAOS YAPCAM DİGER BOLUM TSK

Kucağımda oturmuş bebeğimin boynuna öpücük kondurduğumda kaşlarını çatarak izlediği filme odaklanmaya çalıştı. Hala, nasıl güzel sıkı kıçı kadınlığımın üstündeyken ve minik kafasını göğsüme yaslamışken sakin kalabiliyordum inanın en ufak bir fikrim bile yoktu.

İzlediği film hakkında bir kaç şey mırıldanırken bana yasladığı vücudunu daha da kendime çekerek tekrar boynuna sulu bir şekilde öpücük kondurdum.

"Bu adamda bir şeyler var bak gör- Lisa..."

Tatlı bir şekilde söylendi. Bu bebeksi hallerine gülümseyerek giydiği tişörtümden gözüken bacaklarını okşayarak konuştum.

"Ne var o adamda?"

Filmdeki kel ama kaslı adam klasik bir şekilde mafyaydı. Sevdiği kadın için bir sürü herif öldürüyordu ve inanın bana sonunu tahmin etmek hiç de zor değildi. Yine de Jennie'nin verdiği tepkileri izlemek için istediği filmi açtırmıştım.

"Şimdi bu adam kadının kocasını öldürdü ama görürsün kesin onda bir şey çıkacak."

Heyecanla konuştuğunda kalçasını daha da kendime bastırdım. Bu tatlı hareketlerinin beni deli gibi azdırdığını farkına varmıyordu. Büyümüş gözleriyle filmi takip ediyorken ellerimi yavaşça sütyensiz göğüslerine doğru getirmeye başladım.

Dik uçları her ona gözüm değdiğinde dikkatimi çekiyordu. Dün gece onları ağzımda tatlandırdığımı ve pembeliklerini emmem için bana yalvaran küçük kızımı düşündükçe her şey daha da zorlaşıyordu.

Ellerim en sonunda bedenine göre epey büyük bulduğum göğüslerine geldiğinde parmaklarımın arasına alarak yavaşça okşadım. Tişörtüyle beraber almam uçlarının daha da kıvrılmasına ve kalçasını kapatan tişörtünün yukarı çıkarak tangasının görünmesine sebep olmuştu.

O sırada Jennie bir anda yaptığım hareketlerle kafasını yasladığı boynumdan kedi gözlerini bana çevirdiğinde boğuk sesimle mırıldandım.

"Çok seksisin."

Gözleri kısıldı ve tatlı bir şekilde kızardığında minik ellerini göğsünün üzerindeki elime getirerek sıkmamı engellemeye çalıştı. Yaptığı şeyle kafamı tatlı kokusunu solumak için eğdim ve omuzlarına öpücük kondurdum.

"Rahat dur, lütfen."

Dayanamıyordu. Her hareketim onu deli gibi utandırıyordu ama beni ne kadar istediğini gözlerindeki kararmış o tondan anlamak zor değildi. Ellerimi sıktığım göğüslerinden kaldırdım ve yavaşça çıplak bacaklarına indirdim.

"Tenin yumuşacık."

Kulağına doğru mırıldandığımda nefeslerini tutarak yerinde dondu. Parmaklarım süt gibi bembeyaz olan teninde arsız bir yolculuğa çıkmışken tekrar eğildim ve bu sefer köprücük kemiğine bir öpücük kondurdum.

Kucağımda küçücük kalmış bedeni titriyordu. Heyecanlandığının farkındaydım. Filmdeki adam yine birilerini öldürüyorken artık umrunda bile değilmiş gibiydi. Dikkatindeki tek şey dudaklarım ve bedenine sahip olan ellerimdi.

"Filmi izlemeye devam etmek istiyor musun?"

Parmaklarım artık görünen tangasına doğru ilerliyordu. Çoğu yerini açık bıraktığı kızlığını hissetmek için sabırsız ve acımasızdı. Ben de öyleydim. Jennie'nin bana ithtiyacı olduğunu duymak isteyevek kadar sabırsız, delicesine utanç duyduğunu bilip soracak kadar acımasızdım.

into it || jenlisaМесто, где живут истории. Откройте их для себя