7. Souboj

19 2 0
                                    

 Kelly se začínala probouzet. Bolela jí šíleně hlava a opatrně k ní natáhl svojí ruku. V tom uslyšela chrastění řetězů. Slabě otevřela oči a snažila se cokoliv rozeznat. Najednou si všimla, že kolem ní jsou obrovské nebesa a že leží na posteli. Opatrně se opřela o ruce a sedla si na ní. Když se rozkoukala, zjistila že je v pokoji sama. V tom se otevřeli dveře a vešla do pokoje zelená víla.

„Prosím, pomoc mi." Špitla Kelly, ale víla se jen podívala do země, před Kelly položila černé šaty a pustila jí ze řetězu.

„Prosím oblečte se do toho. Král si to přeje." Zazpíval hlas a Kelly se stále cítila slabá aby tomu odporovala a navíc nevěděla kde je, ani jak moc tohle zvládne. Víla došla ke dveřím a Kelly ze sebe hodili košili na spaní a vzala si na sebe černé šaty. Víla k ní došla zezadu a zapnula jí je. Pak si vzala hřeben a rozčesala Kellyiny rezavé vlasy a udělala jí cop. Kelly se snažila zahlédnout něco z okna, ale všude viděla v okolí jen písek.

Prosím, ať tohle zvládnu.

Kelly si povzdychla a víla jí ukázala ať jí následuje. Šli mlčky dlouhou chodbou, kde stáli sem tam Sanuové a měřili si Kelly pohledem. Kelly sáhla na krk a uvědomila si, že nemá náhrdelník. Cítila se díky tomu ještě víc bezmocná. Její síla je pryč. Když došli do trůního sálu, tak všichni se uklonili až na Kelly. Ta jen stála a vzdorovitě koukala na černého rytíře.

„Jsi pořád stejná." Promluvil rytíř a Kelly se na něj zadívala.

Ten hlas...

„Už ti to došlo?" Optal se rytíř a sundal si helmu. Kelly zalapala po dechu a Matt se usmál.

„Ty! Proč si jí zabil?" Vyštěkla Kelly a Matt se zasmál.

„Překážela..." Sešel schody ke Kelly a usmál se na ní a pak se jí podíval do výstřihu.

„Kde máš řetízek?!" Vyštěkl Matt nazlobeně a trochu i udiveně. Kelly se zasmála.

„Je pryč..." Usmála se Kelly a v tom jí přistála facka od Matta.

„Ty promluvíš." Sykl Matt a lusknul prsty. Dveře se otevřeli a v nich stáli Sanuové a v okovech vedli Mandy a Michaela. Kelly se na ně podívala se strachem. Matt se naklonil k jejímu uchu.

„Tak co, lásko?" Špitnul jí do ucha, až Kelly projel mráz po zádech.

Jste v pořádku?

Neboj se o nás. Mandy má tvůj náhrdelník. Vše je v pořádku.

Kelly se otočila na Matta z úsměvem.

„Dobře. Ale chci si promluvit s mojí sestřičkou a pak jí pustíš..."

„Já určuji pravidla." Dodal Matt a Kelly se musela nadechnout.

„Dobře. Ale jedno neuposlechnutí a rozloučíš se s nimi." Pronesl Matt a Sanuové jim dali meče kolem krků. Kelly jen pokývla na souhlas a podívala se po nich.

Co chceš dělat?

Neboj se. Vše dopadne dobře. Kelly se malinko usmála a šla k nim. Došla před Mandy a sehnula se k ní a objala jí.

„Tak to by stačilo máme na práci jiné věci ..." Začal Matt, ale Kelly se usmála, v ruce sevřela náhrdelník, který začal zářit. Sanuové odstoupili od těch dvou a Matt si dal ruku před oči. Michael objal Mandy. Kelly se najednou objevila vysoko nad zemí. Její vlasy se rozpustili a její šaty zmizeli. Měla na sobě modrou sukni s modrým horním dílem, který se zavázal za krkem, ve vlasech se jí objevila čelenka, která v sobě měla modré kamínky, pak opasek, kde měla zářivé zbraně. Kolem kotníku se jí objevili pásky od bot a jako poslední se jí objevili sandále. Nakonec jí světlo pustilo na zem. Všichni zůstali koukat, co se to vlastně stalo.

„Konečně..." Hlesl Matt a šíleně se zasmál. Kelly se podívala na své přátele a luskla prsty. Okovy jim spadli na zem a Sanuové se po nich rozběhli. Michael uskočil s Mandy a pak se postavil vedle Kelly. Ta použila štít a ochránila je tím všechny. Pak se podívala na Michaela.

„Musíte utéct! Hned!" Naléhala Kelly.

„Já se o to postarám..."

„Ne. Je to můj úkol." Dodala Kelly a Mandy jí objala. Kelly se k ní sehnula a už cítila jak ochrana slábne.

„Buď silná. Mám tě ráda." Pípla Kelly Mandy do vlasů a zvedla se. Michael se po ní podíval a Kelly věděla, že by to pro ní bylo těžké. Vytvořila další štít pro ně a sama se otočila na Matta.

„Můžeme to skončit." Dodala Kelly a Matt vyslal černý oblak na ní. Kelly uskočila tak ladně a vzala si z opasku své zbraně. Pár jich po něm hodila, ale vždy se rozpadli v prach. Matt k ní doběhl velkou rychlostí a přimáčknul jí na stěnu pod krkem. Kelly kopala nohama, ale k ničemu jí to nebylo. Byl hodně silný.

„Čekal jsem o hodně víc. Ještě nejsi připravená." Zasmál se Matt a vynutil si její pusu. Kelly popadla dech slabě a v ruce se jí objevila vzduchová bublina a vyslala jí na něj a tím ho odhodila. Matt odletěl do půlky sálu a Kelly padla na kolena.

„Zaplatíš..." Kelly nabírala dech a zvedala se na nohy.

„Za všechno. Za Magí, za to žes mi zničil život..." Mluvila Kelly a cítila, že musela nasát opět mnoho černýho kouře, který jí to trochu ztěžoval.

„Kelly..." Hlesla Mandy a Michael se snažil dostat ze štítu.

„Běžte!" Křikla Kelly a Matt se zvednul.

„Nedokážeš pracovat s mým kouřem. Jsi proti němu slabá. Jako všichni. Čekal jsem víc." Zasmál se Matt a šel ke Kelly, která couvala. V ruce se jí objevila další koule ohně, hodila jí po Mattovi, ale ten jí chytil do své ruky a prohlížel si jí. Poté jí poslal zpět po Kelly. Uskočila stranou, ale padla na zem a její magie výrazně slába a její oblečení začalo pomalu mizet, tak jako štít, který držel Mandy a Michaela. Matt došel ke Kelly a ta už se jen opírala o ruce ve svých černých šatech. Matt do Kelly kopnul a Kelly se sesunula na bok a držela se za břicho a šíleně kašlala.

„Hej! Teď je to jen na nás dvou!" Křikl Michael a držel v ruce meč od jednoho ze Sanuu. Matt se zasmál a v ruce se mu objevila černá koule.

„Ty si myslíš, že na to máš? Jak dojemné. Náš malý cestovatel se nám zamiloval..." Uchychtl se Matt a Michael se ani nehnul.

„Shnij v pekle!" Křikl Matt a poslal kouly na něj.

„Ne!" Křikla Kelly a z posledních sil vstala a postavila se mezi kouly a Michaela. Objevilo se obrovské světlo, které všechny osvítilo. Když ustalo, tak Kelly ležela na zemi mrtvá. Matt se začal šíleně smát. Mandy jenom začla křičet a běžela k tělu své sestry a Michael na nic nečekal a rozběhl se proti Mattovi. Ten chytil jeho meč a usmál se.

„Prohráli jste..." Matt se zarazil. Všiml si jak jeho ruka se pomalu začínal měnit v prach. Michael se zarazil. Matt poodstoupil a začala mu prachovatět i druhá ruka.

„Ne... Ne.... Nenene... To není možný!" Začal Matt a pomalu se začal měnit prach.

„NE!" Křiknul poslední slova než se rozsypal jako popel a vítr ho rozvál po celém hradu. Michel odhodil meč a doběhl ke Kelly. Vzal jí do náruče.

„Vstávej. Je po všem.... Prosím." Při té prosbě se mu už zlomil hlas. Pohladil jí po tváři, ale Kelly se sebou vůbec nehnula. Mandy jen se slzami v očích seděla vedle nich.

„Nenechávej nás tu!" Křikl Michel, ale opět bez odpovědi. Michael si jí k sobě přitiskla a spustil se mu pláč. Mandy ho objala a takhle tam nějakou chvíli společně strávili.

Poslední čarodějka svého druhu ✔️ [DOKONČENO]Onde histórias criam vida. Descubra agora