deel 46.

3.7K 73 50
                                    

Hij drukt een kusje op mijn hoofd en maakt nu weer met zijn hand rondjes op mijn rug.
Ik voel mezelf al wegzakken en na een paar minuten val ik in slaap.

~

5 dagen later.

Vandaag ben ik jarig.
17 jaar.
Toen ik vanmorgen wakker werd was Josh al uit bed. Ik nam een douche en trok schone kleren aan en ging op de bank zitten. Ik zette Netflix aan en klikte op een of andere film. Ik ben niet echt aan het kijken, ik kan maar niet stoppen met denken aan thuis en het idee dat ik mijn verjaardag daar niet kan vieren maakt me ziek. Ik zit te treuren tot ik iets verbrands ruik. Ik sta op en ren de kamer uit, door de gang naar de keuken. Waar ik Een rokende oven zie. Josh en Raf zitten aan eettafel beide te staren naar hun telefoons. "Hé ! De oven staat in de fik!" Roep ik. De jongens schikken op en Raf rent snel naar de oven. Hij doet oven wanten aan en trekt de oven open en haalt er wat uit wat er erg verbrand uit ziet. De kamer staat blauw van de rook. "Jemig hebben jullie geen rook melders ofzo?"
"Nee." Zegt Josh hoestend. "Misschien moeten we maar een paar aanschaffen." Zegt Rafael terwijl hij een paar ramen op een kier zet. "En what the hell moet dit voorstellen." Zeg ik half lachend wijzend naar het verbrande iets. " Eh... dit moet een taart voorstellen , omdat je jarig bent." " wouw, jullie kunnen ook niet echt veel of wel soms." Josh gezicht veranderd naar geïrriteerd maar hij slikt het in.

"We laten de taart maar. Maare gefeliciteerd Livia, 17 jaar alweer, mooie leeftijd." Zegt Rafael.
"Uhum ja maare ik ga." Zeg ik. Ik draai me om. "Maar Livia, je hebt nog geen eens ontbeten." Zegt Josh. "Heb geen honger." Zeg ik geïrriteerd als ik de kamer uit loop. Je bent mijn moeder niet denk ik.

Ik loop weer naar de kamer en ik ga bij het raam zitten. Na een tijd hoor ik de deur open gaan. Ik draai me en zie Josh naar binnen lopen met zijn handen achter zijn rug.
" ik heb nog iets voor je." Zegt Josh. Terwijl hij een pakje achter zijn vandaal haalt, het is mooi ingepakt en met een mooie strik er om heen. "Ik hoef niks." Zeg ik terwijl ik me weer terug draai naar het raam, ik hoef het niet dat is waar maar nieuwsgierig ben ik wel. "Neem het nou gewoon aan Livia." Hij drukt het pakje in mijn handen. "Oke.."
Ik maak de strik op het pakje los en haal het papier er af. Het is een sieraden doosje. Ik open het en er zit een super mooie zilveren ketting met een bedeltje van een vlinder er aan. Ik kijk hem aan. "Ik kan dit niet aannemen..." Ik doe het doosje dicht en geeft het terug. Ik sta op en draai me van hem weg. "Het is een cadeau, dat kan je niet weigeren. Hij haalt de ketting uit het doosje. Hij komt achter me staan, hij haalt mijn haar aan de kant en doet de ketting mijn nek. Hij laat mijn haar vallen. Zijn lichaam is zo dicht bij de mijne. Hij gaat met zijn handen vanaf mijn nek langs naar mijn armen. Ik krijg een rilling. Ik stap weg van hem. "Uuh.. dankjewel. Ik vind hem heel mooi." "Fijn." Zegt Josh terwijl hij naar me toe stapt. Hij staat weer heel dicht bij me. "Josh ik wil dit niet."
"Wat wil je niet." Zegt hij zacht terwijl hij mijn arm streeld. "Nee stop." Ik loop weg van hem de kamer uit.

...

Weer een nieuw hoofdstukje!
Hope you enjoy!

BYEEEEE🥰

Kidnapped Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora