Deel 42.

3K 71 13
                                    

"Let me do the talking. Everything clear!..... alright lets get going!

~
Oke hoi hier een extra EXTRA lang hoofdstuk speciaal voor jullie. mensen ik wilde ff benoemen dat de meeste gesprekken in het Spaans hier zijn en ik dacht dat niet veel mensen kunnen dat dus ik heb het in het Engels gedaan. Geniet er van💚💚

Ik wordt hardhandig mee gesleurd door door die gozer en ik strompel mee.
Wat in vredes naam gaan we doen!!!

Micheal komt naast me lopen. "Weet je. Na de Laatste tijd met jou gewoond te hebben ben ik ergens achter gekomen. Andere vind je belangrijker dan je zelf. Dus jij mag toekijken vandaag." Zegt hij grijnzend

"Wat bedoel je daar mee.?" Maar hij loopt al weer weg. "Uhg klootzak."

We lopen nog een stuk en we komen uit bij een huis. Het ligt afgelegen en is niet echt meer in goeie staat.

Twee mannen lopen de naar de deur en kloppen aan. Na geen reactie klopt de ander harder en roept "Abre la puerta!" Wat open de deur betekent. Toch nog wat opgestoken van Spaanse les.
Geen reactie en man de man trapt de deur in wat er best wel makkelijk huur zag want het hout is helemaal verrot. Wanneer hun binnen zin hoor
Ik gegil van een vrouw. Ik schok er van. "Clear!!" Roepen ze en we lopen naar het huis toe. En wanneer we in het huis zijn zie ik ze de twee mannen die een man en een vrouw vast houden. De ene man houdt een mes tegen de vrouw haar keel.

"Keep your hands of off my wife!!" Roept de man. Micheal stapt naar voren. "We will leave your wife alone if you give us the money it's easy, really." "I told you, it got stolen all the stuff and the money. I just need more time."

"We gave you more time and I think we have waited long enough it's time to pay."
Micheal knikt naar de man die de vrouw vast heeft.
De man pakt hardhandig bij haar haar en trekt haar mee vervolgens duwt hij haar op de grond en geeft een harde schop. De vrouw schreeuwt het uit van de pijn.
Ik kijk weg. Ik voel me vreselijk ik wil ze stoppen maar wat kan ik doen..
De man probeert zich uit de grip van de man te komen tranen gaan over zijn wangen. "Please leave her alone please I will do anything." Hij komt los uit de greep en rent naar de man toe die zijn vrouw pijn doet.

Ik hoor ineens een harde knal. De man was geschoten.
De vrouw begint te huilen als de man met pijn op de grond valt. Michael loopt op de vrouw af neemt het van die andere man over.

"Stop!" Roep ik met tranen in mijn ogen. "Stop alsjeblieft Micheal!"
Hij draait zich om en kijkt me woest aan. "Alsjeblieft Micheal dit verandert niks! Dit brengt je geld niet terug!"
"Ik doe alles wat je zegt maar alsjeblieft laat ze met rust."

Hij snuift boos en laat haar los.
"Search the house take everything that could have value. Ik krijg jou later nog wel" sist hij naar mij.

Ik wordt losgelaten door de man en hij loopt weg.
Ik ren naar de vrouw haar man toe en ga op mijn knieën zitten. De schot wond zit in zijn rechter boven been. "Sir? Sir? Do you hear me?" I'm krijg een grom terug. "Sir, i need you to keep breathing alright. Deep breaths."
Zeg ik terwijl ik mijn hand op de wond druk

Zijn vrouw strompelt hier heen. "Oh Diego. Is het gonna be oke?" Vraagt ze met tranen in haar ogen. "I can't tell yet. I need your help. Do you have an first aid kit?" "No" "alright uum get me  towels and ...and something with alcohol in it. And needle and thread. Quick!" Ze staat op en gaat het spul halen.

Oke war moet ik doen.. ik hou druk op de wond maar het lijkt niet te helpen. Oke denk.... Heeft het een uitgangspunt. Ik til zijn been op en zie een gat aan de andere kant. Ik trek mijn shirt uit en bind het om het been heen. "Damn she looks hot!" Hoor ik lachend achter mij. "Shut up just shut up!" Schreeuw ik terug.

Kidnapped Where stories live. Discover now