Deel 33.

2.9K 51 8
                                    

Ik leg haar op het bed en doe de deken over haar heen. Ik ga naar de andere kant van het bed en ga ook liggen.
"Slaap lekker." Verluister ik.

En ik doe me ogen dicht en kom al snel in dromenland....

~

Een week is inmiddels voorbij gegaan. Het verliep best wel rustig, Micheal is al een 4 dagen weg vanwege werk. Waar ik super blij mee ben. Helaas komt hij morgen weer thuis. Maar ja ik moet maar genieten van de goede tijden die ik zonder hem heb gehad. Oh ja .. het enige mindere aan deze week was dat ik weer een waarschuwing minder heb. Vraag je af waarom? Ja ik ook! Ik zou je ff in het kort uitleggen hoe dat is gebeurt.

Ik zat met bard een spelletje te doen, hij verloor. En blijkbaar kan hij niet tegen zijn verlies dus hij werdt boos.
Hij begon me random uit te schelden waardoor ik ook pist werdt. Ik gaf hem een een klap in zijn gezicht wat in Nader inzien toch niet zo slim was.  Bart die nog bozer werdt duwde mij omver tegen een vaas aan die vervolgens stuk op de grond viel. En raad eens... natuurlijk komt die f*cking Josh binnen. En natuurlijk gelooft hij Bart die alles op mij schuift! En ja... dat was het dus zo' n beetje. Josh heeft me nu dus naar me kamer gestuurd om na te denken over wat ik heb gedaan.

Ugh.... ik ben toch geen klein kind meer, en het was niet eens mijn schuld. Ik zit hier nu al een of 3 me te vervelen.
Ik ben echt klaar met deze bullshit. Ik wil hier weg!

Ik sta op van mijn bed en loop een rondje door de kamer. En loop dan naar het bureau en check de lades.
Ik haal alles eruit wat er in zit. En dat zijn alleen maar pennen en papieren. Ik zit aan de boden van de la te pulken kijken of er en dubbele bodem zit. Net zoals je in die slechte films altijd ziet. En OMG hoe dom kunnen ze zijn. Ik haal het plankje uit het laatje dat inderdaad een dubbele bodem heeft en staar verbijsterd naar de inhoud. Een hand gun, een  pakje kogels en een sleutel! Ik sta op en loop een rondje en laat het bezinken van wat ik zojuist heb gezien. Ik loop weer naar het laatje toe en haal de gun de kogels en de sleutel er uit. Stop het plankje er weer in en stop alle papieren er ook weer in. Ik doe de laden dicht, haal de kogels uit het doosje een stop ze in de pistool. Ik gooi het doosje aan de kant en stop de gun half in mijn broek en doe mijn vest er over heen. Ik pak de sleutel en stop hem in mijn zak.
Nu hopen dat het de sleutel van de voordeur is. Ik loop naar de deur die...... gelukkig niet op slot zit.

...

Dat was hst. 33 alweer mensen!!!
En thnnnxxxx voor de 4duizend reads!!! OMG ik ben zooo happy.
Okii

COMMENT

FOLLOW

VOTE!!

Byeeeee 🥰🥰🥰🥰

Kidnapped Where stories live. Discover now