🐚chapter 10-Το να είσαι γονέας είναι μαρτύριο

36 6 10
                                    

«JACKSON ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΜΕ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΩΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ»

Ο Jin έβραζε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.Ως όπλα μία κουτάλα στο δεξί και μια αλατιέρα στο αριστερό ήταν έτοιμος να πλακώσει στο ξύλο το άτομο που έκανε το αμάρτημα να δοκιμάσει την σούπα που μαγείρευε εδώ και ώρα.

Ο εγκληματίας από την Κίνα που είχε το όνομα Jackson Wang κατάλαβε ότι την είχε βαμμένη.Και του είχε πει ο άλλος,δεν αγγίζεις την σούπα ενός σεφ γιατί αλλιώς θα φύγεις από το σπίτι σε φέρετρο.

Δεν τον ένοιαζε όμως,το διασκεδάζει.Το χόμπι του ήταν να σπάει τα νεύρα πολλών,ειδικά του ατόμου μπροστά του.

«Φυσικά,εάν τα καταφέρεις να με πιάσεις γερο» λέει με εκείνο το σπαστικό χαμόγελο που την έδινε στον Jin.

Ε αυτό ήταν για να γίνει πύρ και μανία

«ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΓΕΡΟ ΡΕ ΜΟΜΟΛΟ;ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΣΟΥ!!» 

Έτσι άρχισαν να παίζουν κυνηγιτό μέσα στο σπίτι σαν να ήταν ακόμα μικρά παιδιά.Αρχικά του πέταξε την κουτάλα αλλά την απέκρουσε με κινήσεις Kung-fu και η αλατιέρα έφυγε από το παράθυρο λόγω αστοχίας του Jin.

«Το αλάτι μου!!!Ήταν και Ιμαλαΐων!!» 

«Καλά να πάθεις»

Ήταν αυτό που έκανε τον Jin να αφρίσει από το κακό του.Πήρε απόφαση να σπάσει στο ξύλο το σκατό ονόματι Jackson Wang,τον καταστροφέα της σούπας του.

Ένα μπουκάλι ανοιχτό υπήρχε κοντά του.Ο Jin εστίασε την προσοχή του στο νερό και με το χέρι του άρχιζε να βγάζει το νερό από μέσα και σχηματίζει μία από υδάτινη σφαίρα.

Ο Jackson με αυτήν την κίνηση ήξερε ότι την είχε βαμμένη.Ο hyung ήταν πολύ δυνατότερος από τον ίδιο και ήξερε ότι την έχει βαμμένη.Άρχισε να τρέχει προς τον επάνω όροφο

«ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΏΝΕΙΣ ΣΚΑΤΟ»

Έτσι,σαν να ήταν ακόμα παιδιά του νηπιαγωγείου άρχισαν να παίζουν κυνηγιτό γύρω στο σπίτι,με πράγματα και άλλα αντικείμενα να πέφτουν κάτω από τα ράφια από τις προσπάθειες του Jackson με τα ακροβατικά να ξεφύγει και του Jin που φώναζε και πάσχιζε να του πετάξει την μπάλα στα μούτρα.

Τελικά,κατάφερε να τιν στριμώξει σε μια γωνιά.Ο μικρός κατέφυγε στην τεχνική 'puppy face' για να σωθεί,αλλά ο Jin τίποτα-

«Νόμιζες ότι θα ξεφύγεις σκατό» είπε και η σφαίρα μεγάλωσε.

Εκεί που νομίζε ότι την είχε βαμμένη,η τύχη γαμογελάει.

ѕιяєи мє∂ℓєу🐚 ~blackpink~Where stories live. Discover now