🐚chapter 2- Η Καλή Ημέρα Από Το Πρωί Φαίνεται

160 18 26
                                    

Ήταν μία υπέροχη ημέρα σήμερα,ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος,τα πουλιά τραγουδούσαν,και όλα έμοιαζαν σαν τίποτα δέν μπορούσε να διαλύσει αυτήν την...

«ROSIE ΞΥΠΝΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!!»

Εμ...Καλή ημέρα να το πούμε;

Η Jennie αναστενάζει με τα νεύρα της να έχουν γίνει κρόσσια,γυρίζει στην Jisoo και την ρωτάει.

«Πως σκατά να την ξυπνήσω τώρα,αυτή όταν κοιμάται βαθιά δεν σηκώνεται ακόμα και με κανόνια να βαράνε».

Ήταν 7:24 και το λεωφορείο θα περνούσε όπου να ναι,αλλα η Rosie δέν λέει να ξυπνήσει.Ασε που το σχολείο βρισκόταν στην άλλη άκρη της πόλης και για να πάς μέχρι εκεί ήθελε χιλιόμετρα ποδαρόδρομο.(Μαζί με ένα σακίδιο με τα απαραίτητα).

'Τα ίδια είσαι και εσύ Jendeukie,οπότε μήν κρίνεις μόνο την Rosie'

Σκεύτικε απο μέσα της,καθώς έψαχνε ιδέες για να ξυπνήσουν την Rose.Που ακόμη κοιμόταν μπρούμυτα με το λάπτοπ στα πόδια της.Αυτό σήμαινε οτι πάλι σέρφαρε στο ίντερνετ βραδιάτικα.

Ξαφνικά τα μάτια της Jennie άνοιξαν διάπλατα καθώς της ήρθε φλασιά.Η Jisoo,χρόνια φίλη της Jennie,αμέσως κατάλαβε οτι το σχέδιο της κολλητής της δέν ήταν καλό...

Καθόλου καλό

«JENNIE PLEASE ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!»

🌊

Οι λιγοστές αχτίδες του ήλιου,περνάνε μέσα από το μισόκλειστο παράθυρο του μικρού και σκοτεινού δωματίου,και χτυπάνε πάνω στα μάτια της,τυφλώνοντας την.Χαμογέλασε,καθώς αυτό ήταν το αγαπημένο της ξύπνημα,χωρίς ξυπνητήρια η τίποτε άλλο.Ήταν δύσκολο να αποχωριστεί την θερμότητα και την άνεση του δωματίου της.

Με τα χίλια ζόρια πείθει τον εαυτό της να σηκωθεί.Τρίβει τα μάτια της και προσπαθεί να ξυπνήσει.Κοιμήθηκε αργά για να λέμε την αλήθεια,αφού μιλούσε με την κυρία Jihiye για πάρα πολλή ώρα.

Κοίταξε το δωμάτιο τριγύρω της.Είναι μικρό,λιτά διακοσμημένο με ένα βάζο λουλουδιών,μα αυτή η απλότητα ήταν αυτή που σε χαλάρωνε.Είχε ένα ξύλινο κρεβάτι,με αρκετά μαλακά στρώματα,ένα τραπέζι που χρησίμευε και ως γραφείο,με διάφορα σχέδια σκαλισμένα πάνω του.Μία ντουλάπα και ένα ραφάκι με ένα βάζο με λουλούδια.

Μία ντουλάπα και ένα ραφάκι με ένα βάζο με λουλούδια

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ѕιяєи мє∂ℓєу🐚 ~blackpink~Where stories live. Discover now