Dvě bezmocné

17 2 0
                                    

Probudil mě mistrův hlas. "Laxusi. Moc dobře víš že Eisha tvou magii nezvládá. Proč jsi to udělal?" byl klidný jako vždy. Tedy dokud mu Laxus neodpověděl. "Zasloužila si to. Tyhle mušky jsou bezmocné, slabé a zbytečné." otevřela jsem oči a viděla růžový závěs. Mé vlasy. Jistě. Pomalu jsem se posadila a zadívala se na Laxuse. "Nevím kde jsi nabral takové sebevědomí ale jsi na tom se sílou ještě hůř než Leo. A to je to jen kočka." prohlásila jsem nakřáplým hlasem.

Laxus se na mě podíval. Cítila jsem jeho vztek. Pomalu jsem se zvedla a přešla k posteli kde ležela Eisha. "Neudělal jsi pro cech nic. Absolutně nic. Nebýt na tom se sílou teď tak bídně tak tě srazím zase zpátky kam patříš" mluvila jsem na Laxuse klidně a to ho vytočilo snad úplně nejvíc co mohlo.

Viděla jsem jak se mu kolem pěstí tvoří blesky. Zasmála jsem se "Tak pojď Laxusi. Myslela jsem si teda že takhle nízko neklesneš. Ale pokud chceš boj tak pojď" podívala jsem se mu přímo do očí.

Nasraně odkráčel a něco si mluvil pro sebe. Bylo mi to jedno. Teď mě zajímala jen má nejlepší kamarádka. Její city pro toho blond pitomce jí jednou zničí. Ležela v posteli a klidně spala. Na jejím těle byli ještě známky Laxusovo magie. Ten idiot jednou provede něco moc zlého.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jeho sestra (Fairy tail ff)Where stories live. Discover now