Arenia vs. Smrt podruhé

46 5 0
                                    

Měla jsem strach? Ne. Věřila jsem si? Ne. Prostě jsem jen věděla že jí musím porazit i kdybych měla riskovat vlastní krk. Bojovali jsme. Dlouho. Chvilku jsem měla pocit že umírám. Potom zase že ona prohrává. 

Schovala jsem se za hroudu suti. Teď nebo nikdy. Použiji svoje "eso v rukávu" nadechla jsem se. Vyskočila jsem z poza hroudu, skočila po ní, ruku jsem jí nacpala do obličeje i když to mohlo znamenat smrt. A potom jsem to použila ,,Urano Metoria!" poslední co jsem viděla než mě pohltila tma bylo její tělo mizící s prudkém světle. Vyhrála jsem? Nebo mě stihla zabít?

                             ~Eisha~

Bojovala jsem po boku Lottara se členy Phantom lordu. Když se okolo nás prohnala malá růžová koule. Arenie. Zase se dostane do průšvihu. Pomyslela jsem si. Lottar si jí nevšiml. Tomu se divím. On má pro mou kamarádku slabost. Použil brnění Vodního císaře takže jsem mohla doplnit svou energii. Bylo fajn mít bratra který používal magii převybavení.

Najednou se ozvala rána a oslepilo nás světlo. Oba nás to napadlo stejně ,,Are! Je v maléru" vykřikli jsme a okamžitě se vydali za ní. Rozrazila jsem dveře připravená útočit. Na zemi ležela Are. Její levá ruka vypadala jakoby měla každou chvilku upadnout. Byla tmavě fialová. Skoro černá. Naproti Are ležel černý plášť a prach. Bojovala s Shadow. A vyhrála. Jsem na ní pyšná a co to má s rukou?

- Dnes taková kratší kapitola. Dlouho jsem nic nepsala. Teď bych se tomu ale chtěla začít zase věnovat. A jak už jsem psala v Silent. Budu potřebovat někoho kdo by šel a opravoval mé chyby. Takže kdyby někdo z vás semnou měl tu trpělivost a třeba by byl schopný mě i dokopat k psaní další kapitoly. Prosím ozvěte se. Budu vděčná

Vaše Magica

Jeho sestra (Fairy tail ff)Where stories live. Discover now