Arenia vs. Smrt

46 4 0
                                    

Běžela jsem za Fairy tail. Tam se konala bitva mezi Fairy tail a Phantom lordem. Oběhla jsem zničenou budovu Fairy tail. Zastavila se a pozorovala dění. Cana, Makao, Wakaba a zbytek bojovali se stíny. Neviděla jsem Natsua, Graye, Lucy, Elfmana a Erzu. Mám jen dvě možnosti. Rozběhnout se tam a všechny zmlátit. Nebo se tam rozběhnout a nepozorovaně zmlátit koho budu moct.

Zvolila jsem možnost B. Proběhla jsem mezi bojujcími členy Fairy tail. Po cestě se zbavila pár stínů a pomocí Jupiteru vběhla dovnitř.

O Element 4 se neví jedna věc. Je jich pět. Poslední člen je z nich nejhorší. Říká se že nejhorší je Aria. Ale Shadow se nevyrovná. Shadow má jednu základní schopnost. Ovládá magický kruh který protivníka zabije. Proti Shadow se za normálních okolností nedá bojovat. Ovšem já se všemu normálnímu vyhýbám obllukem. Proto bych mohla mít šanci.

Zastavila jsem se. Málem jsem si spálila chodidla. Okolo nohou se mi začala tvořit černá mlha. Shadow. Aktivuje smrtící kruh.

Obehnala jsem se plameny. To černou mlhu spálilo. Postavila se mezi mě a východ ,,Arenia Dragneel. Ohnivý drakobijec a mág třídy S." prohlásila velmi slizkým hlasem. ,,Shadow. Známá jako živá smrt. Člen Element 4." zasmála jsem se.


Tuhle kapitolu jsem celý půl rok přepisovala. Proto taky stojí za hovno. Ale začala jsem psát novou knížku s názvem Silent a pokud mi to dovolíte tak bych si zde udělala reklamu. Silent je o třech obyčejných životech tří obyčejných mladíků. Láska, bolest, touha, strach a smutek. Silent nebude úplně klasický zamilovaný příběh. Protože hlavní postavu. Matthewa Doriana čekají dost velké problémy. Děkuji reklama je u konce

-Vaše Magica

Jeho sestra (Fairy tail ff)Where stories live. Discover now