Bolest a strach

22 5 0
                                    

                           ~Eisha~
Arenie se už několik dní neprobouzela. Celá guilda o ní měla strach. Pochopitelně. Mistr nám řekl že ta fialová věc co má Arenie na ruce je smrtící kletba. Vyděsilo mě to. Jak silná musela Shadow být? A co za kouzlo Arenie použila aby jí porazila.

Seděla jsem na baru a pozorovala dění okolo mě. To je oblíbená činnost Are. Macao a Wakaba si povídali o ženách. Leo trénoval s Erzou. Mirajane všechny s úsměvem obsluhovala. Keila si povídala s Happym o rybách. Lucy a Levy si povídaly o knihách. Jen Natsu byl jako bez duše. Chápala jsem to. Jeho sestra mohla zemřít a on nemohl nic dělat.

Všechno by bylo v pořádku kdybych neslyšela ten Laxusův odporný smích ,,Natsu! Tvoje sestra je ještě slabší než ty." zasmál se. To už jsem nevydržela. Vyhoupla jsem se na bar. Proudem vody jsem se odrazila a vylétla na Laxuse kterého jsem pod sebe shodila.

Klečela jsem nad ním a pěstmi mu mlátila do obličeje ,,Ty jsi neudělal vůbec nic! Jak si můžeš něco takového dovolit?! Jsi jen rozmazlený sráč!" křičela jsem na něj a mlátila ho. On se samozřejmě nenechal a vrátil mi to. Položil mi ruku na bok a použil své blesky. Mé tělo v tu chvíli vypovědělo službu. Jediné na co jsem se zmohla byl bolestný výkřik

Jeho sestra (Fairy tail ff)Where stories live. Discover now