Double trouble

84 7 0
                                    

Ležela jsem Lottarovi na klíně a nadávala si proč jsem na sebe nepoužila kouzlo proti kinetóze. Naproti se válela Eisha a vedle ní seděla Keila a Leo. Jeli jsme na misi do Cloveru. Vlakem. Moje hlava se točila a žaludek byl jako na vodě. Nesnášela jsem vlaky.

Když jsme konečně vystopili...nebo teda Lottar a Leo nás s Eishou vykopli z vlaku. Chvilku jsme tam leželi. Když se moje hlava přestala točit a žaludek se vrátil na svoje místo pomalu jsem se zvedala. Vedle mě se zvedla Eisha. Pomalu jsme vyrazili k naší misi.

Náš úkol byl jednoduchý. Zbavit se jisté obludy která obtěžovala obyvatele. Byl to úkol třídy S. Šli jsme a nikdo nic neřekl dokud Keila nezastavila a Leo do ní nenarazil "Omlouvám se." začal Leo "Nee...je to moje chyba, promiň" pokračovala Keila. Trvalo to asi pět minut než mezi ně vlezla Eisha "mlčte a jdeme." jen jsem se usmála. Keila se Leovi líbí ale neví jak to říct. Znovu jsme vyrazili. Párkrát jsem si za cestu upravila šálu na krku nebo se podívala na Lottara. Eisha si upravovala červený šátek nad loktem. Leo si s Keilou něco vyprávěli.

Náš úkol nebyl tak jednoduchý. Stála jsem na louce a hledala cokoliv co by jen připomínalo oheň. Eisha zase hledala vodu. Leo a Keila byli mimo. Leo byl zraněný a Keila se ho snažila ošetřit. Lottar používal převybavení (bože jak to mám přeložit do češtiny asi?) jako zběsilý a síly mu docházely. Mlátil do příšery všemi kladivy co měl a zbroj si měnil podle potřeby. Eishe se podlomila kolena "Are...pomoz mu" zašeptala ale já jí rozuměla. Lottar použil kladivo co za sebou nechalo trochu ohně. To byla moje šance. Rychle jsem ho do sebe nacpala. Sundala jsem si vestu a uvolnila se. Příšera Lottara sejmula, rozběhla jsem se a použila řev ohnivého draka. Trochu to zabralo. Tak znovu. A znovu.

Padla jsem vyčerpaná vedle Lottara který dával Eishe napít. Měli jsme misi zrovna na místě kde nebyla voda a ona bez ní není schopná pořádně bojovat. Trochu jsem se vydýchala a přelezla k Leovi. Použila jsem na něj jednoduché léčivé kouzlo co mi můj stav dovolil "Už nikdy s vámi nejdu na S-misi" řekl Lottar a zasmál se.

Ahoooj
Vítám vás u další kapitoly která stoji na starou bačkoru. Ale co. Máte to rádi. Snad se příběh líbí.

-Vaše Magica

Jeho sestra (Fairy tail ff)Where stories live. Discover now