25.rész

8K 250 6
                                    

Liza:

- Ne félj, kiviszlek innét.. Nem hagyom hogy bántsanak újra - kap fel engem majd visz ki.. Észrevétlenül kiszöktet majd berak a kocsiba és elhajt..
Furcsa hogy ilyen könnyen el tudott hozni. Vajon ki lehet ő valójában?!
Egy szép házhoz érünk ami a városon kívül van. Nem olyan nagy mint Chrisék háza. De itt is a telek körbe van kerítve.

Begurult a kapun ami bezárult utánunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Begurult a kapun ami bezárult utánunk. Leparkolva odajött kinyitni nekem az ajtót és újból karjaiba vett.
Zavarba jöttem a közelségétől hisz nagyon jóképű férfi.De a nevét sem tudom. A múltkor a lagzin sem mutatkozott be nekem.
- Öhm..Le kellene vetkőznöd ha nem gond. Meg akarom nézni a sebeidet hogy milyen állapotban vannak - túr zavartan hajába mire én is zavarba jövök de bólintok.. Mivel látom hogy segíteni akar. Meg már ideje lenne átkötözni a sebeim.Lassan le is vetettem a pólóm..
Láttam hogy figyeli minden mozdulatom majd odajön és leszedi rólam a régi kötéseim majd lefertőtleníti a sebeim és újra köti.
- Elég csúnya sebeket csináltak neked.. Nem tudom elhinni hogy tudtak azok az állatok ilyet tenni egy törékeny nővel - mondja rosszallóan majd elmegy.. Kicsivel később hoz pár ruhát hogy tiszta ruhába tudjak átöltözni.
- Nem vagy túl beszédes most. Bár nem csodálkozom rajta. Amúgy Anton vagyok. A múltkor nem volt alkalmam bemutatkozni - mosolyodik el kedvesen
- Örvendek.. Én Liza vagyok - erőltetek magamra egy kis mosolyt.
- Tőlem nem kell félned..Én nem vagyok olyan mint Viktor. Ő a bátyám.. Elég durva fickó tud lenni. De egy vezér már csak ilyen. - húzza el szályát. Bizonytalanul nézek rá. Bár tényleg nem néz ki gonosznak mint a báttya. Bár nem tudom hogy hihetek e neki.

Pár nap elteltével már kicsit megbátorodtam bár irtóztam attól ha Anton meg akart érinteni. Olyankor mindig félve becsuktam szemeim és összehúztam magam mert még mindig él bennem a sok bántalmazás. Anton tényleg jó ember még ha egy gonosz maffia vezér a báttya. Ő nem hasonlít rá.
Már a sebeim egész jól gyógyultak. Már nem kellett kötéseket hordanom. Bár a fürdésnél kissé fájtak még a sebeim.. Antonnal is lassan, fokozatosan kezdtem egy idő után megbarátkozni, már nem féltem tőle.

Sokat gondolok Chisre is.. Hogy mi lehet vele, hogy keres e engem?!
Remélem újra láthatom majd..

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now