5.rész

13.7K 387 5
                                    

Liza szemszög:

Fürdéssel végezve megszárítkozom és felöltözöm, pont akkor lépek ki a fürdőből mikor kopogtatnak így megyek is ajtót nyitni, Chris áll az ajtóban elég komoly ábrázattal.
- Hm.. Valami gond van? - kérdőn nézek rá.
- Csak annyi, hogy ne lepődj meg ha érdeklődve néznek rád, vagy furcsán célozgatnak... Úgy tudják, hogy azért vettelek meg hogy lefeküdjek veled amikor kedvem tartja..
- Ohm..Oké - bólintok bizonytalanul mire hitetlenkedve néz rám.
- Nem zavar ha azt hiszik, hogy mi szexelünk? - néz rám összeszűkítve szemeit
- De zavar.. De nem lehet ezzel mit kezdeni. Nem ugorhatok nekik hogy ez nem is igaz meg stb.. - sóhajtok fel
- Az zavar, hogy ezt hiszik vagy hogy nem kértelek ténylegesen hogy feküdj le velem... ? - kérdi pimasz mosollyal mire felháborodok kissé.
Még is mit gondol ez rólam!!
- Egy akkora barom vagy - nézek rá morcosan majd bevágom előtte az ajtót és kulcsra is zárom hogy ne tudjon bejönni. Egy ideig dörömböl, mikor hallom távolodó lépteit megkönnyebbülten felsóhajtok.
Kicsit még várok majd az ajtót kinyitva kimegyek a szobámból.. Elmegyek a ház mögötti fehér kerítéssel elkerített virágos kertbe.

Pár szál virágot szedtem hogy vigyek majd a szobámba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pár szál virágot szedtem hogy vigyek majd a szobámba.
Hirtelen egy férfi áll meg mellettem akit 2 biztonsági követett.
A férfi tartása merev, rideg, és ellenmondást nem tűrő,elég félelmetes a kisugárzása.
- Nocsak, itt az új jövevény..-mér végig
- Ki maga? És mit akar? - kérdem, remélve hogy nem bántani akar.
- A birtok tulaja... Ha úgy jobb Alfredo Russo. Te pedig a fiam első felnőtt játéka vagy igaz?
- Oh.. Akkor igazán örvendek uram.. Remélem nem baj ha szedtem pár virágot? - kérdem és  magamra erőltetek egy mosolyt.. Az utolsó kérdését próbálom inkább figyelmen kívül hagyni.
- Öhm.. A nevem pedig Elizabeth, de jobban Lizának szoktak hívni..
- Igazán bájos, hogy így bemutatkoztál, de attól még, hogy a fiam dug... Nem leszek az apósod, sosem tartozol majd ide, maximum a vagyon tárgyainkhoz.Az éves elszámolásban megemlítünk majd ne félj. - jelenti ki mire kissé ideges leszek..
- Valóban.?. Milyen nagylelkű - mosolyodom el gúnyosan majd felveszem a komoly és fagyos ábrázatom majd kicsit közel hajolok hozzá hogy csak ő hallja amit mondok.
- Hát sajnálattal közlöm de nem egy játék vagy tárgy vagyok.. Én lány vagyok, egy emberi lény.. Szerencse hogy a fia nem hasonlít magára.. Akkor hát további szép napot uram, nem akarok ilyen alakokkal egy légtérben lenni. - villantok felé egy mosolyt majd elsietek onnét de mikor látóhatáron kívülre érek már ilyedten sprintelek és befutok Chris szobájába és szinte a nyakába ugrok..
- Védj meeeg az ördögtől !!!

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now