6.rész

13.1K 382 5
                                    

Liza szemszög:

Mit műveltél ki? - vonja fel gyanakodva a szemöldökét mikor nyakába vetődök amitől kicsit meg is tántorodott..
- Hát izé.. Kint voltam a kertben és az apád oda jött hozzám én kedvesen jól nevelten bemutatkozás.. Erre azt kaptam vissza hogy aranyos hogy bemutatkoztam de hogy ő nem após vagy valami nekem.. Azt mondta attól hogy te dugsz engem attól én csak egy  vagyon tárgy vagyok.. Egy játék akivel játszol...Én pedig felkaptam a vizet és kiosztottam őt megomondtam hogy nem vagyok se tárgy se játék.. Hanem egy lány, egy emberi lény.. És hogy szerencse hogy nem hasonlítasz rá mert nem tárgyként kezelsz..Aztán gyorsan ott hagytam..- hadarom el gyorsan, kissé reszketni kezdek és félve bújok hozzá remélve hogy nem fogja hagyni hogy bántsanak..
- Ezt most ne értsd félre..de feküdj be az ágyamba.. Most!. - néz rám komoly tekintettel mire rémülten nézek rá hogy "azt" akarja lehet csinálni..
- Tudtam hogy félre érted. Nem kell meztelenre vetkőznöd csak feküdj le és csinálj úgy mint ha pihengetnél. Ha olyan helyzetben látna tényleg azt támasztaná alá hogy csak arra kellesz - magyarázza mire megkönnyebbülve bólintok és bemászok az ágyba.. Leveti magáról az inget mire kissé zavarba jövök.. Elég sok heg borítja felsőtestét főleg a hátát..De nem akarok tolakodó lenni és megkérdezni..

- Most bírd ki, át foglak karolni... Bírd ki.. - ismétli magát, majd befekszik mellém és betakarja magunkat
- Itt szerintem minenki azt pletykálja, hogy meleg vagyok, az apám már szerintem mindenről letett...Talán ha látja, hogy valakit szeretek, nem fog bántani.. Nem tudok jobbat. Én sem tudom mit művelek, és miért védelek ennyire...- sóhajt fel hajába túrva.
- Amúgy lehet elviselhetőbb lett volna ha magadon hagyod a felsőt.. Legalább akkor nem főne vörösre a fejem.. - motyogom pirulva, még sosem engedtem hogy egy férfi ilyen közel legyen hozzám, ráadásul úgy hogy félmeztelen.
- Nem mutogatom a felsőtestem egyéjszakás nőcskéknek.. Bírd ki azt mondtam. - szól rám türelmetlenül
- Mi most épp pihenünk.. Összebújva... Tök átlagos családi kép.
- Rendben - mondom halkan majd becsukom szemeim és beszívom  kellemes illatát, kis idó múlva az apja kopogás nélkül bejön és körbe pillant.
- Chris! Elmagyaráznád, mi folyik itt, mi azt hittük a vendéged más okokból került ide.! - félénken rá pillantok a férfire akinél fegyver van, megilyedek.. Lehet ha nem ilyen helyzetben talál szó nélkül lepuffant..
Chris nemtörődöm módon, higgadtan elmosolyodik.
- Régóta akartam...Ő lesz az.. Szóval most kérlek magunkra maradhatnánk? - az apján egy kis meglepedség tükröződik majd szó nélkül megfodul és lemegy..
- Ahj..Baszki - túr feszülten hajába..
- Rendben.. Új terv.. Mától a barátnőm vagy!! - jelenti ki.

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now