17.rész

10.4K 320 14
                                    

Liza szemszög:

(+18)

Mikor teljesen készen voltunk indultunk is le az előtérbe ahol a többiek már vártak minket.
- Ó te jó ég..Ez csak vicc ugye? Van fogalmad róla milyen családot igyekszel megszégyeníteni?? - hüledezik Carmela mire szemem furgatom..
- Nekem ez tetszik .. Nem vagyok nyávogós cicababa mint te aki mutogassa magát. - pillantok végig rajta szinte az egész háta kint van és majdhogy nem a mellei is és a combja is..Alig takarja valami.
- Látod ezért nem akartam menni.. Mindjárt inkább maradok itt.. Nem vagyok hajlandó ezt a nőcskét hallgatni - mondom majd már kezdek is indulni visszafelé mire Chris erősen elkapja a kezem, és visszahúz.
- Carmela fogd be, mert leütlek! - modul rá a lányra
- Carmela, tényleg viselkedhetnél! - szól rá Ricardo is
- Már megbocsássatok! - háborodik fel Carmela..
Chris bocsánatkérően egy látványos és lassú csókot ad nekem hogy enyhítse a haragom
- Carmela aranyom, nem szeretném, ha ezt a kis hölgyet elriasztanád innen... Érthető voltam? - mondja fenyegető hangnemben Chris apja
- Nos akkor menjünk! - indul ki Alfredo a házból egy nagy kocsi felé mi pedig kicsit lemaradva tőlük indulunk utánuk.

Beszállnak a kocsiba, de Chris engem egy másik kocsihoz vezet, és sofőrt kéret. Mikor a sofőr megjelenik, ő besegít a kocsiba majd beül mellém
- Így van időnk... Nélkülük..
- Szerencsére - sóhajtok fel megkönnyebbülés mire közel hajol hozzám és megcsókol, majd előre les, hogy le van e választva  a hátsó tér. Mikor látja,hogy igen lerángatja magáról a zakót, az inge ujjait feltűri, és a térdeim elé pattan.
- Mit akarsz csinálni? - nézek rá kérdőn.
- Kiengesztellek..Úgy mozgok, és azt használom amit akarsz...- kacsint rám incselkedve.
- De.. Ne itt.Meg hallhat a sofőr meg kényelmetlen ilyen helyen
- El van húzva a térelválasztó ...nem hall.. Nem lát..-  feljebb tűri egy kicsit a szoknyám majd kezét tovább vezetve veszi le a bugyim és simogatni kezdi nőiességem.
- Mit akarsz?  Az ujjaim, vagy a farkam legyen benned? Hogy kényesztesselek cica?
- Hm.. Mindkettő - mondom félénken vörös arccal..
- Állok a szolgálatára...- mondja és ezzel két ujját belém vezeti és mozgatni is kezdi  mire egy kicsit hangosabban felnyögök, ez után leülve az ölébe húz és belém vezeti magát és lassan kezd el mozogni majd egyre gyorsabban mivel fogytán van az időnk.
- Ó istenem... Gyönyörű vagy...Nem láttam még ennél dögösebbet.. - szólal meg lihegve miután már mindketten kielégültünk.. Lassan meg is állt a kocsi gyorsan rendbe szedtük magunkat majd Chris kisegít a kocsiból..

- Na lenyugodtál kicsit? - kérdi elmosolyodva rám pillantva.
- Hát egyenlőre igen.. De az a csaj valamivel ma még úgy is fel fog húzni.. De egyszer megverem az biztos.. Felhasználom az önvédelmis gyakorlatokat is amiket tanítottál..Vaaagy..ha nagyon felbosszant és keresztbe tesz nekem.. Elcsórok valakitől egy stukit és lepuffantom - mesélem neki őrült tervemet.
- Viselkedj mert a mosdóban is a magamévá teszlek. Vagy te lehet erre játszol?! - súgja nekem majd felvont szemöldökkel méreget..
- Én aztán nem - nézek rá felháborodást színlelve majd miután az apjáék is megjöttek bementünk az étterembe.. Az étteremben Chris mellett ülök, szerencsére Carmela most normálisan viselkedik..Rendeltünk majd neki láttunk a vacsorának.
Mikor mindenki megette az ételt Chris kér egy kis figyelmet
- Igazából, egyikőtökre sem tartozna ez rá de úgy érzem,mindenkinek tisztába kell lennie azzal, hogy beszéljen Lizával...- kezd bele mire mind nagy szemekkel nézünk rá.
- Az egyetlen nő aki valaha szóba jöhet nálam, az Liza... Az egyetlen akivel boldog tudok lenni, holott nem reméltem...Úgy ahogyan ti sem mikor azt hittétek meleg vagyok...Szóval, végül szerelmes is lettem... Ezért...
- hátrébb húzza a székét és előttem
féltérdre ereszkedik
- Ezért... Megkérdezem.. - majd zsebbéből elővesz egy kis dobozkát amit ki is nyit, amiben egy gyűrű volt.

- Elizabeth Lockwood, hozzám jössz feleségül?

- Elizabeth Lockwood, hozzám jössz feleségül?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now