24.rész

8.5K 258 14
                                    

Liza:

Kattogott az agyam hogy hol is lehet vagy hogy mit akarnak tőle.. Hisz nem követtem el semmi rosszat.. Bár lehetséges hogy azért raboltak el hogy sakkban tartsák Chris.. Nagy gondolkodásom az szakította félbe hogy kinyílt az ajtó.. 2  feketeruhás alak lépett be akik az ajtó 2 oldalára álltak majd bejött egy elég jóképű pasas, bár Chris sokkal jobban néz ki nála.. A fickó nem nézett ki valami nagyon kedves, rendes embernek..

A férfi elindult felém majd lguggolt hozzám és állam megfogva arcom kezdte tanulmányozni

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

A férfi elindult felém majd lguggolt hozzám és állam megfogva arcom kezdte tanulmányozni..
- Tényleg igazán csinos vagy.. Pont ahogy mesélték. Bár ettől még nem fogunk finoman bánni veled - mondja kimérten szemembe nézve mire elrántom a fejem mire egy pofonnal jutalmaz..
- Jobb ha nem ellenkezel..És el kezdhetsz beszélni. Mondj el mindent amit tudsz a Russo családról. - áll fel majd indul az ajtó felé..
- Rátok bízom.. Vallassátok ahogy akarjátok de lehetőleg ne öljétek meg és ne okozzatok benne súlyos kárt - adja ki az utasítást a 2 emberének majd távozik.. A 2 fickó gonosz vigyorral kezd el közelíteni felém és én felkészültem a legrosszabbakra..

A kínzást nem viseltem jól.. A felénél elnyelt a sötétség..Késsel vagdaltak össze, faggyút csepegtettek a bőrömre és megerőszakoltak.. Ha ez nem számít náluk durvának akkor bele se merek gondolni hogy mi lett volna ha még durvábban bánhattak volna velem. Kb 3 napig így mentek a napok.. Legalább napi egyszer azért kaptam enni is aminek örültem. Bár így is le fogytam..A babám már nincs velem. Elvetéltem a kínzások miatt, de semmit nem mondtam a Russo családról. Makacsul hallgattam. Reménykedtem hogy Chris meg fog menteni. A férfi aki elraboltatott ő egy másik maffia vezetője, az oroszok vezére Viktor Morozov..

Csend volt, furcsán nagy csend volt a mai nap.. Összekuporodva feküdtem az ágyon, mindenem fájt, szinte kötés borított mindenhol. Legalább ellátták némileg a sebeim.. Nehogy a vérveszteségbe halljak bele. Hirtelen kicsapódott az ajtó mire rémülten összerezzentem, összeszorítva szemeim. Biztos mérges azért jött be így. Egy gyengéd érintést éreztem az arcomon, ami furcsa volt. Kinyitottam szemeim és egy ismerős szempár fogadott.
Ez az a férfi akivel találkoztam a lagzinkon. Aki segített nekem mikor rosszul éreztem magam.
De mégis mit keres ő itt?!

Maffiába csöppenveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu