8.rész

12.8K 371 6
                                    

Liza szemszög:

Becsukom az ajtót miután elment, sóhajtok majd felveszek egy rövidnadrágot meg egy pántos felsőt majd kimegyek az udvarra és mivel jó nagy a telek így párszor körbefutom a házat egyfajta feszültség levezetésként nehogy inkább a szobámban lévő tárgyakban tegyek kárt.. Eléggé felhúzott a hülyeségeivel Chris apja.. Ki nyílik fent az egyik ablak így felpillantok.. Chris néz ki rajta..
- Mi van direkt kerülsz? - aztán elgondolkodik, és hozzáteszi- Édesem... - szememet forgatva inkább gyorsan tovább futok majd leülök egy fa alá pihenni egy kicsit mert kezdek fáradni.. Egyszer csak megjelenik Chris majd leül mellém.
- Mi a gond? Nem ismerlek de ennyit azért észreveszek..
- Hát igazából van némi gond.. Míg kint lövöldöztél apád látogatást tett nálam. - húzom el szám mire aggodalmasan ráncolja homlokát
- Mit művelt, mit akart?
- Hát igazából nem csinált semmit csak elmondta hogy mit vár el tőlem.. Mik a nagy óhajai - sóhajtok fel
- Ez már rosszul kezdődik.. Elmondod mit mondott?
- Hát azt mondta hogy ha betőltöm a 20-at akkor házasodnom kell.. És hogy érjem el hogy minél hamarabb teherbe essek.. - nézek rá zavartan lesve reakcióját.
- Huh.. Hát nem tudom hogy mászunk ki ebből - túr feszülten a hajába
- Hát én sem tudom.. De amúgy azt mondta hogy örül annak hogy csajt hoztál, már azt várta mikor fogsz beállítani egy pasival.. - mondom kuncogva - Tuti a csajokat szereted? Vagy mindkettő nem megfelel? - kérdem viccelődve vele.. Tudom hogy ezzel lehet őt piszkálni..
- Viccesnek hiszed magad mi? De hiszel amit akarsz...Ha azt hiszed meleg vagyok, legalább könnyebben megéled a napokat...- kezd el mérgelődni.
- Nincs humorérzéked - mondom sóhajtva, majd kuncogva adok csak úgy a homlokára egy puszit viccből.
- Nos akkor én mentem morci kapitány - tisztelgek neki majd kuncogva elsietek onnét és megyek a szobámba, de azt láttam még hogy bamba képpel homlokához nyúl.

Elmegyek lezuhanyozni mivel a futástól megizzadtam majd csak felveszem a fehérneműt és úgy befekszem az ágyba..
- Te!.. Nem hagyhatsz csak úgy ott - ront be a szobámba Chris
- Hé.. Nem ronthatsz be csak úgy egy lány szobájába.. - mordulok rá majd eltakarom magam a takaróval..
- Mit számít ha meleg vagyok? - néz rám gúnyosan..
- De attól én még lány vagyok.. Csak hülyéskedtem kint veled
És?.. Vedd le a takaród és megtudjuk melyik vagyok...- kezd el közelíteni az ágyhoz
- Naa.. Ne már..Mondtam hogy csak vicc colt.. Ne gyere közelebb
- Nevettem is...nem látod?. Te miért nem nevetsz most? - kérdi már az ágy mellett állva.
- Nem látom.. Hagyjál - tekerem magamra a takarót hogy ne tudja levenni. De szép lassan akkor is lehámozza rólam még direkt az oldalamba is belecsíp.
- Nee..Ez nem fer - kapaszkodom akkor is a takaróba.. Most olyanok vagyunk mint két rossz gyerek.. Az apja kinevetne minket ha ezt látná..
- Nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem nincs mitől félned...Nem bukok kislányokra - gúnyolódik mint ha ő annyival idősebb lenne mint én.
- Nem vagyok kislány - mondom duzzogva és kinyomva lábam megrúgom a térgyét.. Feljajdul de hirtelen lerántsa a takarót rólam és fölém térdelve lefogja kezeim és végig méri testem. Megilyedek kicsit hogy valamit csinálni akar velem..
- N.. Ne bámulj már annyira - szólok rá mikor eléggé elbambul ahogy nézeget.
- Nyugi, kislány.. Akkor sem tudnál elcsábítani ha meztelen lennél
- Perverz  - rúgok ágyékához de megállít..
- Aú...Nem vagyok perverz..csak azt mondom, hogy esélytelen, hogy valaha lefekszek veled...- néz a szemembe mire megforgatom szemeim és elrántom a lábam majd kiszállva az ágyból besietek a fürdőbe és felveszem az oda készített ruháim majd vissza megyek a szobába.
- Nem akarsz elmenni? - vonom fel szemöldököm.
- Kissé szemtelen vagy.. Nem felejtesz el valamit?
- Mert?Mit nem felejtek el.? - pillantok rá..
- Azt Liza...hogy az enyém vagy...ha tetszik...ha nem. Ezt jól jegyezd meg - mosolyodik el majd távozik is a szobából kissé jobban becsapva az ajtót mint kellene..

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now