11.rész

11.6K 355 3
                                    

Liza szemszög:

A plázához érve Chris leparkol a parkolóban és kiszállunk a kocsiból.
- Nos akkor rohamozzuk meg a plázát.. Most mindent vehetsz, ruhát, cipőt, ékszert,könyvet,sminket, de akár festéket, vásznat vagy ecsetet is vehetsz. - zárja le a kocsit majd indulunk az épületbe.
- Rendben.Pár smink cucc tényleg jó lenne. És igazából rajzolni szeretek nem festeni.. Szóval színes meg grafit ceruzák kellenek meg rajz füzet. Ékszereket nem nagyon szoktam hordani, meg amúgy se volt rá pénzem hogy hordjak.
- Egy kis egyszerű szerencse karkötő szerintem jól állna.. Na gyere!...Tudtommal még nem vagyok meleg...- megfogja a kezem és így sétálunk a plázában
- Hát alapból nem vagy az...Már tapasztaltam. - mondom kissé zavartan.
- Szólj ha szeretnél még valamit tapasztalni magadban..- kacsint rám.
- Haha..Vicces..Csak ne hogy inkább te tapasztalj valamit magadban.. - bököm oldalba.
- Nem hagynám magam, ne aggódj értem.... De édesem, következő alkalommal nem lesz olyan szerencséd, hogy megzavarjanak...
- Oh.. És miből gondolod hogy lesz következő alkalom? - kérdem felvont szemöldökkel.
- Egyszer úgy is robban a bomba.. - jelenti ki határozottan.
- Aha. Persze. - kuncogok majd felnyújtózva összeborzolom a haját mire elkapja a kezem és hucut mosolyt megeresztve magához húz. Zavartalanul csak úgy a nyakamba csókol..
- Nah - megborzongok majd szemét mosolyt ejtve lehúzva magamhoz rácuppanok a nyakára és hagyok rajta egy kis piros foltot majd nyelvet öltve rá eltávolodom tőle
- Na gyere, Lassúság.. - kuncogva nézek rá pár lépéssel el távolodva tőle
- Már most megjelölsz magadnak... Nincs miről beszélni! - nevetve jön utánam mikor elindulok.

Rendesen bevásároltam.Vettünk nekem felsőket, nadrágokat,cipőket, csini estélyi ruhát meg egyszerű egész ruhákat is, bikinit, fehérneműket.. Miután a ruhákkal megvoltunk mentünk rajz cuccokat venni..
- Nem kell más? - kérdi miután kijöttünk az üzletből.
- Nem. Ennyi bőven elég.. Már ez is sok
- Lesz mit az üres szekrényekbe beletömni.. - kimegyünk a plázából a kocsihoz. A kocsinál bepakol a csomagtartóba majd, miután beülünk beindítja a motort és az órájára néz.
- Egész gyorsan vásároltál nő létedre...
- Hát még szép.. Én nem vagyok pláza cica hogy órákat töltsek az üzletben és kényes se vagyok és nem is vinnyogok mint ők - húzom el szám megborzongva, még a gondolat is szörnyű hogy olyan legyek.
- Tudom..Nem is mondtam hogy az vagy. Ha az lennél már sírva feküdnél az ágyadban, mert lövést hallottál..
- Hát igen.. Szóval jól jártál velem mert egész elviselhető vagyok - vigyorodom el mire elmosolyodva összeborzolja hajam és indulunk vissza a birtokra.

Maffiába csöppenveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum