12.rész

11.6K 350 10
                                    

Liza szemszög:

Mikor a birtokra érünk kiszállunk a kocsiból és kiszedjük a cuccokat.. Én is kivettem pár szatyrot de Chris elvette tőlem és rosszallóan nézett rám majd el indult be a házba.
- Egy-két szatyrot tudtam volna én is vinni..- mondom rosszallóan csóválva a fejem mikor beérünk a szobába
- De minek... - vágja vissza, majd leteszi a cuccokat az ágyamra..
- Hát csak úgy.. Nem vagyok olyan gyenge...Amúgy ha mész gyakorolni mehetek veled hogy nézzem? - kérdem mosolyogva mire egy pillanatra megmerevedik a teste.
- Mármint... Úgyértem melyik gyakorlatra gondolsz?
- Hát lövészetre.. Miért? Van más gyakorlat is - nézek rá kérdőn.
- Mindenfélét tanultam védekező és támadó jelleggel... Késsel példának okáért... Amikor gyerek voltam sűrűn a székhez kötöttek, vagy bilincseltek..a gyakorlat az maga az volt, hogy szabaduljak ki... Ezt nem továbbképző iskolának kell felfogni... Nem volt olyan bulis... De ha szeretnél lejönni... örömmel látlak... Ha szeretnél nevetni is rajtam még a székes gyakorlatot is meg csináltathatom. - mosolyodik el.
- Elég lesz a lövészet... De ha ráérsz okítani és van kedved hozzá megtaníthatnál nekem egy kis önvédelmet is
- Téged ez tényleg érdekel? - értetlenkedve néz rám,biztos nem hiszi el hogy ez tényleg érdekel.
- Aha.. Legalább meg tudnám magam valamennyire védeni. Nem akarok gyenge, törékeny csaj lenni... Nos akkor mikor is mész gyakorolni? - érdeklődöm közben kinyitom az üres szekrényemet..
- Pakolj ki... Öltözz át, addig én is átöltözöm.. Meg beszélek apámmal. Az udvaron várlak..- mondja majd ki is megy én pedig elkezdem bepakolni a ruhákat a szekrénybe majd átt is öltözöm. Egy egyszerű fekete nadrágot és egy fekete pántos trikót veszek fel majd megyek is le az udvarra és oda megyek Chrishez aki épp cigizik.. Mikor észre vesz alaposan végigmér látom rajta hogy tetszik neki a látvány..

- Készen vagy? - pillant rám kifújva a füstöt mire elfitorodom, nem szeretem a cigi füstöt.
- Igen. - bólintok
- Oké.. Ezt elszívom és mehetünk addig nyújt, melegíts be - bólintva odébb sétálok és bemelegítek ahogy mondta majd miután elszívtam a cigit mentünk a gyakorló pályára ahol megmutatta az alap védegezési dolgokat. Egész jól ment.
- Külső kézzel védekezz, és ne feledd, hogy te vagy a kissebb és gyorsabb... Ha be akarnak szorítank, akkor átbújsz ahol csak tudsz és futsz..- válaszul csak bólintok és folytatjuk míg kissé ki nem fáradok..Egyszer csak mögém áll és úgy fog le, nyakamnál érzem lehelletét..
Végigsimít a kezemen, a derekamon és a hasamon is. Hogy fokozza a dolgot beleharap játékosan a lány nyakhajlatába..Érintésére kicsit megborzongok és elpirulok
- Nah.. Mit csinálsz? - kérdem mocorogva így kissé hozzá dörgölőzve
- Éppen elrablom a lányt aki megtetszett éppen..- suttogja fülembe mire sóhajtok és a technikával amit tanított kiszabadulok karjai közül mire elégedetten elmosolyodik..
- Szép volt - dicsér meg.
- Köszi..Akkor most jöhet a lövészet - jelentem ki izgatottan
- Biztos, hogy nem.. Még a végén lelőssz!
- Oh. De ne má.. Nem lőlek le.. Miért tenném? - nézek rá kérdőn..
- Mert úgy tartja a kisasszony kedve.-néz rám duzzogva közben előveszi a fegyvereket és kirakja a kisasztalra..
- Válassz egy könnyebb kaliberűt - a derekamnál  fogva odavezet az asztalhoz mutatva a típusokat.
- Ezek nincsenek megtöltve nyugodtan fogd meg őket mi áll kézre...-figyelem a fegyvereket majd elveszek egy pisztolyt ami a rendőrökéhez hasonló.. Elkéri a kezemből, és betölti a fenyvert, és oda adja a kezembe
- Most még biztonságosan foghatod, nincs élesítve..- választ magának is, de egy profibb kalibert, betölti azt is
- Na? Készen állsz?
- Igen. - mosolyodom el.. Kicsit közelebb hozza a céltáblát hogy ne legyen olyan messze majd el mutogat mindent hogy kell élesíteni a fegyvert, hogy kell jól célozni, milyen legyen a testtartás, hogy kell a fegyvert tartani meg ilyesmik.. Úgy csináltam ahogy mondta elég hamar belerázódtam bár a közepét eddig még nem találtam el..

Chris ide hívta egy emberét aki cserélte nekem a tárat. Megpróbáltam egy kézzel lőni és szerencsésen eltaláltam a tábla közepét amin a mellettem álló srác is meglepődött.
Chris figyelt minket láttam hogy elégedett a sikeremmel. A srácra nézve lehervad a mosolya, hirtelen felindulásból az ember homlokát méri be
- Hé.. Ha szeretnél élni, akkor nem legelteted a szemed a főnököd nőjén ugye?
- Nyugi.. Csak azt nézi ahogy lövök.. Ezért nem kell őt lepuffantani - nézek szigorúan Chrisre.
- Nem tudom, hogy vagy vele... De a feneked bámulása közben nem hinném, hogy odalátna a céltábládra! - mérgelődik tovább.
- Aha.. Hát azt én már nem láttam hogy azt bámulta, de akkor se lőheted le.. Max akkor ha rám mászna vagy valami.. - sóhajtok fel mire leengedi a fegyvert és el küldi az emberét így kettesben maradunk.

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now