3.rész

16K 413 3
                                    

Liza szemszög:

Amikor a színpadon voltam figyeltem a tömeget,leginkább az öregebbek licitáltak rám de mikor egy fiatalabb fiú is licitált mindenki elhallgatott. Vajon ki lehet ő?. Végül az a srác vett meg nem repestem az örömtől de muszály volt vele mennem de már gondolkodtam a szökésemen. Mondjuk egész jól néz ki.. Akkor mikor a kocsiban ültünk már ezt megállapítottam mikor jobban megnéztem őt..
Mikor a kocsiba beülünk, ő kéri a sofőrt hogy húzza el az ablakot hogy ne hallja amiről beszélni akar velem, majd felém fordul.

- Veszélyes körökbe kerültél, tehát jobb ha nem maradsz magadra házon kívül, apámmal főleg vigyázz, és bármennyire is megalázónak tartod... Igyekezz minnél egyértelműbbé tenni, hogy hozzám tartozol, akkor nem nyúlnak hozzád egy ujjal sem.
- Aha.. De miért veszélyes körök..? Valami szervezet vagy valami ez az izé? - nézek rá kérdőn
- És azt hogy is kell..?Nem elég kijelenteni hogy nem bánthatnak? - vonom fel szemöldököm.
- Itt nagyon fontos kinek kije vagy... Maffia ha úgy tetszik, de erről nem érdemes többet kérdezned...
- Hm. Akkor ki se megyek inkább a szobából
- Már ha egyáltalán lesz szobám. - nézek rá megerősítést várva, azért csak nem egy pincében fog elzárni.
- Persze, hogy lesz... Nagy a telek is, oda kimehetsz. Kapsz ruhákat, pénzt és amit csak akarsz... Csak fogadd el, hogy mik a szabályok.  Egy részt szerencséd van mert nem lelem örömem az emberi élet megvásárlásában, mások szexuális célból gyűjtik az olyanokat mint te.  Így érthető?
- Igen. De a maffia veszélyes így egyedül szerintem nem jó ötlet járkálnom..Hát mondhatom nem rajongok túlzottan azért hogy eladtak de az elviselhető hogy te vettél meg. Mert előbb halnék meg mint hogy egy pedofil állattal legyek..- mondom undorodó grimaszt vágva.
- Amúúgy, mi is a neved? - pillantok rá
- Elnézést, hogy nem kérdeztem előbb én tőled... Én Christian Russo vagyok,de szólíts csak Chrisnek. Téged hogy szólíthatlak?
- Elizabeth Lockwoodnak hívnak de többnyire csak Lizának hívnak.. Hívj te is úgy Chris - mosolyodom el.
- Szép a mosolyod, többet kéne mosolyogni... Neked vannak kérdéseid még?
- Egyenlőre nincs - válaszolom majd az út további részét csendben töltjük.

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now