19. rész

10K 245 4
                                    

Liza:

Miután Carmela már lelépett megnyugodtam bár Chris nem volt nyugodt se jókedvű.. Remélem velem nem lesz sose ilyen goromba.. Idegesen a hajába túrt és a szekrényéhez ment hogy felölözni.Levette a törölközőt, Elmosolyodva figyeltem őt míg elkezdte felvenni a boxert.. Megenyhült tekintettel pillantott hátra rám..
- Édesem? Mondani szeretnél valamit? - vonja fel szemöldökét.
- Hm.. Csak azt hittem folytatjuk majd amit az apád megzavart.. - mondom vállat vonva majd kicsit kuncogva kacsintok hogy legyen egy kicsit jobb kedve.
- Valahogy elvették a kedvem tőle - mondja majd egy boxerben leül az ágy szélére.
- Azt elhiszem - oda mászva hozzá combjára hajtom fejem.
- Aludjunk. Hosszú napunk volt... És hivatalosan is jó úton haladunk a felé hogy ne azért tartozz hozzám,mert megvettelek... Hanem mert igent mondasz nekem az oltárnál. - simítja meg hajam mire elmosolyodom.
- Rendben. Akkor tényleg ilyen hamar lesz az esküvő? - ülök fel szemébe nézve..
- Muszáj gyorsan leszervezni.. Ha az ellenség megtudja, hogy aznap nem állunk 100%ig szolgálatban....Ha sokat várunk lesz idejük tervet készíteni és lecsapni.. - magához húz és elfekszik velem az ágyon..
- Értem - mondom bújva hozzá.
- Nem akarom hogy bajod essen - motyogja halkan majd kicsivel később már hallom a halk egyenletes szuszogását.. Fáradt lehetett hogy ilyen gyorsan elaludt.. Becsukva szemeim lassan én is elaludtam.

Elég gyorsan elmentek a napok és jött az esküvő napja.. Egy szolgáló segít nekem esküvői ruhát és csinálnak nekem egy szép de vissza fogott sminket, nem akarom totál lmaszkírozni magam. Nem kell a sok festék az arcomra.
A ruha se volt csicsás, nem vittem túlzásba.. Nem az én stílusom hogy fodros hatalmas ruhában járkáljak de igyekeztem valami csinit választani. A hajamat is meg csinálták. Eléggé virít most a feltűnő vöröses hajam így hogy fehérben vagyok.. Inkább a fekete vagy a sötétebb színű cuccokat szeretem. És a magas sarkút sem bírom nagyon,tuti fájni fog a lábam ha leveszem majd a cipőt..
Reggel óta nem láttam Christ mivel ez a szabály hogy csak az oltárnál fogjuk látni egymást.. De ahogy hallottam kintről megint edz.. Biztos levezeti a feszültséget.. Én is eléggé izgulok az esküvő miatt..Pár óra múlva jönnek értem egy fekete feldíszített kocsi vár az udvaron ami elvisz a templomhoz ahol az esküvő lesz.
Elkezd szólni a bevonuló zene és mivel az apámnak kéne redetileg bevezetnie így helyette Chris apja fog bevezetni.. Lassan sétálunk be főleg azért nehogy orra essek..Mikor látom Christ az oltárnál boldogan elmosolyodom. Igazán sexy ebben a ruhában.. Egy kis virág is van a zakójára feltűzve.. Oda érünk, Chris megfogja a kezem amitől megnyugszom..
Kezdetét is veszi a szertartás..

 Kezdetét is veszi a szertartás

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Liza frizurája)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Liza frizurája)

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now