1.

1.3K 53 0
                                    

Seriff szemszöge :

Sajnálom ezt mondta az orvos a monitora mutatva. Ugyan az, nem lehet igaz a feleségem után a fiamat is el kell veszítenem?.. Hirtelen el mennek a fények de pár pillanat múlva vissza is jött. Fel emelem a fejem és gyorsan a szobába nézek hogy Stilesal minden rendben van e. De nincs ott hol van az előbb még ott feküdt.
-Hol van a fiam? - kérdem idegesen az orvosoktól, de mint én ők se látták..
Értesítem a hivatalt hogy néhány embert küldjenek ki keresni. Az utóbbi időben nagyon meg változott, úgy érzem rossz apja vagyok. Nagyon sok a munkám és igaz miután a feleségem meg halt még jobban a munkának szenteltem magamat vele még nem igazán foglalkoztam. De őse nagyon kereste a társaságomat.
Lassan két nap telt el és semmi, majd Scott hív hogy meg találták és hogy kéne egy mentő. Remélem nem esett semmi baja. Gyorsan indulok a kocsihoz útközben hívtam egy mentőt.

Amikor oda értem hála istennek Stilesnak semmi baja nem esett viszont a tesi tanárát eltalálta egy nyíl. Gyorsan be szállítják a kórházba. Viszont Stilesal van valami amit még kell beszélnem az ő érdekében. Eltűnése után fel kereset Scott és őszintén mindenbe be avatott abba hogyan találtak meg hogy Stilesal valami nagyon nem stimmel. Melissa elhozta a kórházból a leleteit és meg lepetésemre a feleségemét is.
-Tudom nehéz ezt neked meg nézni ennyi év után, viszont amikor Stiles eltűnt kutakodtam. Előtte egy héttel amikor be jött a kórházba kérdeztem a problémáiról. Úgy gondoltam hasonló az anyájával. Így amikor Mr vizsgálat kész lett el kértem. A lényeg nézd meg a kettőt egy az egyben ugyan az... - mondja Melissa. Nem lehet tényleg ugyan az.. Scott elmondta mit gyanítanak. Meg szállta egy démon, kissé lehetetlennek tartom de van igazság alapja.
Arra a döntésre gondoltam elsőnek elmegyógyba be küldöm de nincs szívem hozzá.

Hazafelé tartva hirtelen meg szólal.
-Apa küldj be az elmegyógyintézetbe. - nagyon meg lepődtem. - Kérlek nem akarok senkinek sem fájdalmat okozni - a vissza pilantó tükörből látom hogy könnyei csak potyognak vagyis érzi..

Ha a határok elmosódnakWhere stories live. Discover now