Fájt

3K 93 8
                                    

A gimnázium harmadik évet járjuk. Mostanra eléggé össze tudtunk edződni a barátokkal. Igaz ebben az évben kaptunk egy új csajt valami Kirának hívják.
Mit mondjak Scott eléggé odavan érte, de ahogy láttom a csaj is.
-Stiles! - szólt hön emlegetett szamár barátom.
Ja igen még be se mutatkoztam, a nevem Stiles Stilinski 18 éves vagyok igazán egy nagy sz..darab vagyok. Nagy titkom még a legjobb barátomal se osztom meg. Mondhatni barátnak se vagyok jó.
Én mindent tudok róla ő meg nem is tudja hön szeretet barátja meleg.
A mély önmarcangoló gondolatmenetemből egy kéz legyintés az arcom előtt rögtön felébreszt.
-Stiles, minden rendben? - kérdi igazat megvallva nem nincs gondolkozom el megint az én kis barátomon lehet a segítségét kérem ilyenkor a fájdalom a legjobb.
De tudod Stiles nagy mosoly egy jól megtervezett álarc na válaszolj.
-Persze minden rendben Scott, csak éjjel nem tudtam aludni - igazat megvallva tényleg nem aludtam még gyógyszer segítségével sem, folyton ő jár a fejemben. Remélem hamar elpatkolok hogy, ne is kelljen rá gondolnom.
-Akkor rendben, viszont szerintem üljünk le egy padhoz és beszéljük át, hogy mi is folyik itt. - haha el is felejtettem meg említeni hogy milyen is az életem "életünk". Beacon Hills nevű városban élek az apámmal. Sajnos édesanyám hamar meghalt, nehezen tudom még most is feldolgozni. De tudni kell a mi városunk közel sem ugyanolyan  mint a többi.

Ooo hogy azt szeretnéd hogy be bizonyítsam. Intő példa erre a legjobb barátom hiszen vérfarkas. Ilyenkor rá jövök megint milyen egy senki vagyok. Körülöttem mindenki különleges és én itt vagyok egy baseball-ütővel. Igen most lehet röhögni.
Csak hogy tud igazán hasznos,csak sajnos a senki léttemen ez sem változtat.
-Srácok! - szólalt meg Scott, jó vissza tértem.
-Megint eltűnt valaki. Apa meg megnyitotta a lezáratlan ügyeket. - mondom a többieknek.
-Miért nyitotta meg? Hiszen azok vagy úgy 15 éve le voltak zárva- kérdi Scott. (jó tudom hülyén hangzik ez így sorry)
-Talált valami összefüggést a mostani esetekkel - mondom.
-Értem. Tudom te úgy is utána kutakodsz kérés nélkül. - csak nevet Scott, de ha igaza van szerinte amúgy is jó lennék rendőrnek...
Hát én erősen kétlem. - Jaj hát te mindent tudsz rólam - nevettem, de ez közel sem igaz. - Stiles valami baj van? - aggódik most Lydia. - Kissé fáj a fejem, szerintem haza megyek - köszönök el tőlük.

Haza indultam minél hamarabb otthon akkarok lenni és meg büntetni magamat.
Ne ítélkez feletem, valószínűleg te is elgondolkoztál rajta de nem tetted meg..
Én helyetted is megteszem.
Amikor a penge hozzáér a bőrödhöz a fájdalom mely ilyenkor, oly nagy örömöt okoz számomra a lelki sebeim ilyenkor megtisztulnak.
A fájdalom átsegít. Csak vágd, vágd egyre mélyebbre majd érzed a forró vörös folyadékot mely lassan már eksztázisba ejt.

Próbálj meg nálam jobb lenni add át a szenvedést, ne válj sz..darabá.
Érzem testem egyre gyengébb, imádom ezt az érzést... már a fény helyét a sötétség veszi át












 már a fény helyét a sötétség veszi át

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ha a határok elmosódnakWhere stories live. Discover now