Csak Álom..(18+)

2.6K 76 2
                                    

Sokáig csak is sötétség vesz körül. Hirtelen világosodik ki minden valaki magához ránt, és ölbe kap. Az első sokon túl lépve jön a második, Derek fog.. nehéz ilyen helyzetben gondolkodnom.
Érzem ahogy rá markolt fenekemre, erre a cselekedetére hatalmasat nyögök. Gyorsan a közeli ágyhoz visz és rádob, hirtelen érzem meg ajkát a sajátomon, na jó ő mindenben egy isten de most komolyan már ettől is simán el tudok menni amit szájával művel.

Nem sok időt szentel számra, hirtelen kezd megszabadítani ruháimtól. Azért én is helyt álltam nem hagytam sokáig ruha nélkül. A látványtól ami fogad a lélegzetem is eláll, jó azért ruhán is látni hogy izmos de így olyan mint egy görög isten..
Újabb csókcsatába kezdünk, sajnos levegő hiány miatt pár perc múlva el kellet válnunk egymástól. Lassan halad nyakamon egyre lejjebb, ahol eléri kulcscsontomat és én nyögtem egyet. Gyorsan szám elé tettem kezemet, ő el húzta és össze kulcsolta ujjainkat. Másik kezével közben fedetlen mellkasomat fedezte fel,amit kereset meg is találta.
Egyik mellbimbomat kezdte el ingerelni ujjával ettől az érzéstől csak nyögdécseltem. Hirtelen vette szájába és kezdte el szívni és harapni jó azért ezt nem lehet bírni mi ez a kínzás?? hátam ívbe feszült. Pár percig még játszott vele majd elvált tőlem. Lejjebb húzott az ágyon és felhúzta  lábam  terpeszbe nyomta. Rózsámal kezdet babrálni, valamivel be kente ujjait és hirtelen nyomta be őket. Mit mondjak eléggé fájdalmas érzés volt, könnyezni kezdtem ezt látva rögtön oda hajolt és le csókolta arcomról.

Lassan azt veszem észre hogy már három ujja dolgozik bennem. Fura mennyire el tudta terelni a figyelmemet.
Hirtelen tálat el valamit bennem amitől hangosat sikítok. Ő meg elmosolyodik imádom ezt a mosolyt, rossz hogy alig mutatja ezt az énjét. Lassan emelem fel fejemet a párnák közül és szembe találom magam Derek alsójával, azon keresztül látni a kicsi Dereket de nem is olyan kicsi... Mi lesz ha ketté szaladok.?! A gondolatomból ébreszt fel az hogy ki húzta az ujjait belőlem. Egy nem tetsző morgást adok cserében. De ez nem tart sokáig láttom ahogy utolsó ruha darabját csak le tépi magáról. Felém hajol majd egy hirtelen mozdulattal bennem van.
Rögtön eltalálva a gyönyör pontomat.
Először lassan majd egyre gyorsabban lök. Érzem ahogy közeledem az orgazmus felé, pár lökés és el élveztem.
Nem sokkal később ő is belém, kitőlt teljesen már nem érzem magam üresnek..

Lassan nyílnak ki szemeim és rá kell jönnöm hogy ez csak állom volt.
Inkább jobb lett volna az alakokat látni mint ezt. Ez ami soha nem történik meg.
Jobb lenne még halni mint hamis vágyak álmok utána vágyakozni...

Ha a határok elmosódnakWhere stories live. Discover now