Fejlemények

2K 82 0
                                    

Még pont időben tudtam lekezelni újra a kezem, pont ahogy az utolsó simítást be tudtam fejezni hallom meg a csengőt.
Gyors lépcső futás után rögtön nyitottam az ajtót és ölelem meg barátomat. El tolva magától szólásra nyitja száját.

-Figyi Stiles, szólj édesapádnak mert nem csak anya tűnt el. - oké, várj mivan jó az agyam ma már sokadjára ált meg. Kezdem keresni apát a dolgozó szobában meg is találom.
-Apa Scott itt van és azt mondja nem csak Mellisa tűnt el. - gyorsan felkapja fejét a mondatra, és indulunk le együtt a konyhába, ahol Scott eléggé összetörve és idegesen ült.
-Scott! - szól hozzá apa amire fejét rögtön felemeli.
-Mr. Stilinski - köszön vagyis inkább üdvözli apát.
-Scott, Stiles azt mondta hogy nem csak édesanyád tűnt el. Igaz ez ? - kérdi apa. Scott nagy levegőt vesz és válaszol.
-Igen igaz, Allison apja is eltűnt, úgy gondoljuk hogy lehetséges az hogy elrabolták őket. - ezt hallva tátva marad a szám, igazat megvallva van benne valami...
- És miért gondoljátok ezt? - apa kicsit hitetlenkedve kérdezi.
-Mert ugyanabban az időpontban tűntek el és elég közel egymáshoz. És ha úgy nézzük hogy egy vadász és gyógyító raboltak el kissé különös. - ja igen valószínűleg köze van a természetfeletti "erőkhőz" gondolom magamban. Másrészt apa is tud ezekről nem rég avatuk be, mit mondjak elég nehezen hitte el.
-Értem utána nézzek, de most induljatok aludni késő van! - mondja és indul az emeletre.
-Hallod Scott nem vagy éhes, én majd éhen halok - kérdem kuncogva.
-Hm, egy szendvics jól esne.-gondolkodik el.
-Rendben, tudod éppen hozzá kezdtem volna csak apa pont akkor jött haza.
-Ja nem is Stiles lenne aki éjszaka megéhezik. - neveti el magát Scott.
Örülök hogy ilyen helyzetekben megtudom nevetettni. Gyorsan összedobtam a szenyákat és indultunk a szobámba. Beérve kissé elvesztettem az egyensúlyomat ezt Scott is észrevette.
-Stiles! - Igen - kérdem meglepődve.
-Figyelj tényleg minden rendben? napközben is elég szarul néztél ki, arról nem is beszélve hogy nagyon le vagy fogyva. - jó tudom ez mind igaz rám de ne aggódjon miattam, nem akarok számára teher lenni.
-Scott semmi bajom ne aggódj! Csak sokat gondolkodom azon amit a kuruzsló mondott. - haha Scott most elég dühösen néz rám, utálja ha a főnökét kuruzslónak hívom. - Jó kijavítom kicsiny szóbotlásom, az az állatorvos vagy mi - még mindig dühösen néz de lágyultak a vonásai. Félek tőle ilyenkor...
-Stiles tudom hogy aggódsz de csak így tudunk nyomra akadni. - mondta hát jó kösz, hallom hangjában hogy ő is aggódik. Ja igen most beavatlak téged, az a lényeg hogy az az idióta orvos vagy mi azt találta ki hogy hajunk meg méghozzá jég hideg vízbe kellene ülni... Igen tudom én is majd hátast dobtam.
Az a lényege hogy abban az állapotban az elménk utat mutat hogy hol is lehetnek Mellisáék igen ez a természet feletti magyarázat. Jó belegondolni hogy úgy 3-4 percig halottak leszünk.
Igen erre a feladatra én Scott és Allison lett kiválasztva. Csak azt nem értem miért én..
-De figyi Scott eddig két ember van, aki a víz alatt tartja a másikat. Ki lesz a harmadik? - érdeklődöm eddig Lydia van meg a doki. - Derek - ahogy meghallom  ezt a nevet a szívem gyorsabban zakatol, és egyúttal hasad meg. Várjuk mivan...
-Mivan??? - azt hiszem nem jól halottam..

Ha a határok elmosódnakWhere stories live. Discover now