19. rész

184 8 1
                                    


Harry megállt Draco előtt, és mintha csak gondolkodna nézett egy ideig, aztán Draco és a többiek legnagyobb meglepetésére Harry ökölbeszorította a kezét és beütött egyet Draconak. A szőke fiú fájva kapott az arcához, én ijedten a számhoz emeltem a kezem, Hermione felszisszent, Ron pedig megindult a másik két fiú felé, nyílván, hogy leállítsa Harryt ,de testvérem kezével intett, hogy ebből maradjon ki.
-Ezt miért kaptam? - kérdezte gúnyos mosollyal a fején.
-Szerintem tudod. Hagyd békén Zoét. Mégegyszer meglátlak vele nem csak az arcod fog fájni - mondta és ezzel megfordult és elment az erdőbe. Hermione és Ron utánafutottak, de én még mindig csak álltam egy helyben és egy szó sem jött ki a számon. Draco leült és rámnézett, mintha csak azt várná ,hogy döntsek. Végül odasétáltam hozzá és leültem mellette.
-Jól vagy? - törtem meg a csendet végül.
-Ja - mondta, de láttam rajta, hogy kicsit fáj még az arca.
-Most mi legyen? - tettem fel a legbutább kérdést.
-Szerinted? Nem fogok távolmaradni tőled csak azért mert a hülye tesódat zavarja - mondta, én pedig annyira megnyugodtam. Nem akarnék tőle távolmaradni. - szeretlek annyira ,hogy elviseljem - mondta bennem pedig megállt az ütő. Azt mondta szeret. Rákvörös lehetett az arcom, hirtelen nem tudtam mit mondani és olyan gyorsan történt minden, Draco közelebb hajolt az arcomhoz és hirtelen  megcsókolt. Vadul dobogott a szívem és meglepetten visszacsókoltam, mikor eltávolodtunk, alig tudtam megszólalni.
-Én is szeretlek - mondtam és szorosan megöleltem. Oldalranéztem és egy meglepett arcot láttam. Ron volt az, mikor meglátta ,hogy észrevettem elindult  az erdőbe, arra amerre Harry ment az előbb, ijedten felugrottam és futottam a vörös fiú után.
-Ron állj meg! Kérlek - könyörögtem és ahogy csak tudtam szedtem a lábam, de hirtelen megbotlottam egy hatalmas ágban és nagyot estem, rá a bokámra. Ron megállt és visszajött ,hogy felsegítsen.
-Jól vagy? - kérdezte felhúzva engem a földről.
-Azt hiszem kiment a bokám - mondtam és a fájó lábamra néztem - kérlek Ron amit az előbb láttál ne mond el Harrynek. Elmondom én. Még ma, jobb ha tőlem hallja - mondtam mire a fiú bólintott.
-Segítek, menjünk vissza a sátorhoz.

Harry Potter FF|Zoe PotterOnde histórias criam vida. Descubra agora