10.rész

274 11 0
                                    

《10.rész》
A nap további részében kerültem Dracot, és azon gondolkodtam, hogy el kéne e neki mondanom ami az utóbbi időben történt. Miután sokáig nem jutotottam semmire, megvártam amíg mindenki elmegy a klubbhelyiségből és elővettem a könyvet. Megfogtam a kezemben és elkezdem lapozgatni. Mindegyik oldal teljesen üres volt, kivéve egyet. Azon az oldalon volt a feladatunk körülötte pedig mindenféle minta. Voltak vonalak, pontok kockák, szinte összefüggéstelen volt az egész. Kicsit távolabb léptem hátha távolról kialakul egy rajz vagy egy szöveg, de semmi. Hirtelen a többi oldalon is megjelentek érdekes vonalak és pontok. Kiléptem az összeset és próbáltam összerakni valamit. Egyszercsak megláttam egy vastag vonalat ami egy másik oldalon is csatlakozik. Kirakós szerűen elkezdem összeilleszteni a lapokat míg végül kialakult egy kép. Nem igazán volt kivehető. -Mintha ágak lennének, ezek meg törzsek. Fák... Hol vannak fák ahova nekünk nem szabad menni? - gondolkodtam hangosan. - Úristen! - kiáltottam fel, villámgyorsan összeszedtem a lapokat és a könyvet, szinte kiestem a klubbhelyiség ajtaján, és rohantam volna Harryékhez, amikor is szinte nekifutottam Draconak.
-Hova ilyen sietősen? - kérdezte felvont szemöldökkel.
-Öhm... Beszélnem kell Harryvel... - mondtam és már indultam volna tovább mikor a szőke fiú megállított.
-Mi van veled? - kérdezte rosszat sejtve - Tegnap óta kerülsz, a hülye tesód miatt csinálod ezt? - nézett rám, én pedig csak akkor gondoltam bele, hogy ő az egyetlen aki az eddigi időben beszélni akart velem, én pedig folyamatosan kerültem és a szemébe hazudtam.
-Nem Draco... Erről szó sincs - mondtam a számat beharapva és megöleltem - megigértem elmondok mindent de most rohannom kell. - bújtam ki az öleléséből és meg sem várva a válaszát futottam Harryékhez.

Harry Potter FF|Zoe Potterحيث تعيش القصص. اكتشف الآن