10

719 15 5
                                    

Niall p.o.v

Eindelijk was alles van mn gezicht en liep ik naar de keuken om snel nog even ontbijt te maken. Over een uur zouden We gaan landen. "Goedemorgen" bromde ik terwijl ik de keuken in liep waar Eleanor en Megan zaten. Megan liep naar me toe en gaf me een knuffel "Sorry Nialler het moest gewoon." zei ze grinnikend. Ze gaf me een kus op mijn wang en ging koffie maken. Opeens kreeg ik weer dat gevoel in mijn buik. Ik vind naar leuk.. Dat wist ik al op het moment dat ze samen ons huis binnenliep met harry en noa. Ik heb het haar alleen niet echt durven te vertellen. Straks vind ze mij niet leuk en dan ontstaat er zo'n awkward situation.. "Niall wil je ook koffie?" ik knikte en ging zitten. Eleanor zette de tv aan.

"Gisterochtend zijn de jongens van One Direction gesignaleerd met 2 meisjes van ongeveer 18 jaar. Op het vliegveld werden ze bestormd door allemaal tienermeisjes die graag een blik van hun idolen wouden opvangen. 1 van de meisje: Megan Stones werd de drukte even te veel." zei de journalist terwijl ze het filmpje liet zien die een Fan van Megan had gemaakt toen ze flauw viel. "Oké ten eerste: ik ben 19 en ten tweede: hoe kunnen ze zo snel achter mijn identiteit komen?" vroeg Megan. Ik grinnikte

"Nu je met ons omgaat Megan ga je dit vaker zien. Je raakt er wel aan gewend. Sinds noa een relatie heeft met harry Is ze ook opeens beroemd. Zo ging het ook met sophia en Eleanor. Perrie was al beroemd door little mix dus die was er al aan gewend." zei ik

"Megan helaas ga je haat krijgen via social media maar ook veel fans. Toen ik mijn eerste haat kreeg was ik best van slag maar je raakt er ontzettend snel aan gewend." zei Eleanor en Megan knikte begrijpend.

___

Megan p.o.v

"CALIFORNIA!!!!! " schreeuwden harry en noa  terwijl ze het vliegtuig uit stapten en elkaar een kus gaven. Ze waren zo cute samen.

We stapten in de taxi op weg naar ons nieuwe huis. De meiden hadden een taxi en de jongens hadden de ander. Mooi even tijd om te praten zonder de jongen. Begrijp me niet verkeerd ik hou van de lads.. Maar het Is ook fijn om alleen even met meiden te praten. Ik zat naast Eleanor in de taxi. "Zag je niall zijn gezicht vanochtend?" vroeg ze terwijl de andere drie meiden druk aan het kletsen waren. "Wanneer?" vroeg ik. "Toen je hem een kus op zijn wang gaf!" Zei Eleanor net iets te hard. "Wat!?!? Heb je hem gekust?" vroeg perrie enthousiast. "Nee nee rustig.. Gewoon op zijn wang.. Niks bijzonders oké." zei ik. "oh oké" zei perrie en ze gingen weer verder met hun gesprek. "Hij leek echt verliefd Megan. En ik weet dat jij hem ook leuk vind." zei Eleanor.  "Hoe?" vroeg ik verbaasd. "Van Noa." zei Eleanor.

Uhg.. Noa.

"Moet ik het niall vertellen? " vroeg Eleanor. "Wat?" vroeg ik "Dat jij hem ook leuk vind." zei Eleanor lachend. "Ik vermoord je als je dat doet." zei ik droog

Eleanor begon te lachen "Oké oké ik hou het voor mezelf. " zei Eleanor en ik zuchte opgelucht.

__

Niall p.o.v

"Niall het is huge!!" zei Megan enthousiast.

"Thank you so so so much" zei ze terwijl ze me in haar knuffel trok.

"Ik kan je niet genoeg bedanken. Door jullie heb ik eindelijk weer een beetje een toekomst." zei ze

Ik was blij voor haar. Na alle dingen die ze heeft meegemaakt was er eindelijk weer een goede kijk op haar leven.

"Is dit onze kamer?" vroeg Megan.

"I guess." zei ik droog

"Check het uitzicht niall!" zei ze

Ze deed de deur van ons balkon open en We zagen een ontzettend mooi uitzicht met de zon die langzaan wegdreef in de zee. "Absolutely amazing" fluisterde ik zacht.

Het liefst zou ik haar nu willen vertellen wat ik voor haar voel... Het zou wel het perfecte moment zijn..

__

Megan p.o.v

"absolutely amazing." zei hij zacht. Ik Was het volledig met hem eens. Het uitzicht Was prachtig het huis was prachtig alles op dit moment Was bijna perfect.

"Megan?" vroeg niall

"Ja?"

"Ik wil je eigenlijk iets zeggen. Sinds de dag dat je samen met noa en harry ons oude huis binnen kwam lopen voelde ik al iets voor je. Na alle gesprekken die We hebben gehad de afgelopen weken na alle plannen die we hebben gemaakt voor de verhuizing. I'm in love with you Megan Stones." zei hij.

"I love you too Niall Horan" zou ik zonder enige twijfel.  "Do you want to be my girlfriend?" Vroeg hij hoopvol

"I do" zei ik terwijl hij zijn lippen op de mijne plaatste. Dit is waar ik zolang op gewacht heb..

___

Megan p.o.v

Samen liepen we naar beneden en ik zag dat Perrie en Eleanor op de bank zaten. Niall en ik gingen op de bank naast hun zitten en nial sloeg een arm om me heen. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Ik keek naar Eleanor en Perrie die ons verbaasd aankeken. "hebben jullie iets?" vroeg Eleanor droog terwijl ze naar ons wees. Niall knikte en gaf me een kusje op mijn voorhoofd. "I KNEW IT!!!" schreeuwde Noa die in de deuropening stond. Ik begon zacht te grinniken.

"Ik wist het wel" zei Eleanor met een grijns.

Mijn telefoon trilde. Ik pakte hem uit mijn broekzak en zag dat ik een whatsapje Had.

Da babes: Noa: GUYS!  Important news. Niall Horan en Megan Stones zijn een STEL!

"Noa are you freaking serious?" zei ik

Ze grijnsde. "Iedereen zou er sowieso al achterkomen." zei ze. Dat is opzich wel waar. Mijn telefoon trilde weer.

Harry: Dat duurde lang.. Gefeliciteerd! :)

Ik stuurde iets terug.

Ik: Thanks, I guess?

___

"Ik vind jullie nu al perfect Meg." zei Eleanor

Ondanks dat we nog maar een paar uur een relatie hadden hield ik ontzettend veel van hem. Ik glimlachte naar haar en keek naar buiten. Nogsteeds kon ik niet echt geloven dat dit nu ons huis was.

Opeens werd de deur open gegooid en zagen ik en Eleanor Louis en Niall in de deur opening staan. "Revenge..." zei Louis met een grijns. Ik en Eleanor keken elkaar bang aan. "Rennen" siste ik. Ik en Eleanor sprongen van het bed af en probeerden tussen louis en niall door te glippen. "Helaas." zei Louis op een enge toon en hij tilde Eleanor over zijn schouder. Ik kon er nog net tussen door glippen maar niall rende achter me aan. "Come here my princess." zei niall terwijl hij achter me aan rende. "Never" zei ik.

helaas.. Niall had me te pakken en tilde me over zijn rug. Hij liep naar de keuken en ik zag alle jongens staan met hun vriendinnen over hun rug. Shit wat gaat er nu gebeuren.

"GOOOOOO" schreeuwde Louis en iedereen kwam in beweging. Ze rende via de keuken naar de woonkamer en via de woonkamer naar buiten. "NIALL NEE STOP!!" schreeuwde ik. Ik begon tegen te stribbelen. "NIET HET ZWE-" riep ik voordat alle meiden inclusief ik in het zwembad lagen.

"Thanks boys" zei sophia sarcastisch.

"Geen probleem" zei harry.

______

Beetje een raar einde van het hoofdstuk maarja. 

Heeft iemand misschien een ship name tussen niall en Megan? Ik kan niks bedenken :(

Gelukkig 2015 loves

 

Where do broken hearts go? {N.H.}Where stories live. Discover now