9

654 19 2
                                    

Niall p.o.v

"Leg haar anders op die bank." zei Louis terwijl hij naar de bank wees.

"What happened!? " Liam kwam gehaast binnen. "Ze raakte in paniek door de fans enzo. Ze houd niet van drukte. Ik denk dat ze zo wel weer bij komt."  zei noa. Ik knikte en keek naar Megan.

"Het komt goed niall." zei zayn geruststellend. Ik knikte en keek naar de ramen. Alle fans keken mee met wat er gebeurde. Het zou ook vast raar voor hun zijn. Ze hadden Megan en Noa nog nooit gezien. En om opeens 2 meisjes te zien met hun idolen is ook raar.

Megan p.o.v

"Jongens ze wordt wakker!" riep noa.

What the heck happened. En waar ben ik. Vroeg ik mezelf af en ik besloot het te vragen.

"waar ben ik?" vroeg ik zachtjes

Inmiddels stonden alle jongens en noa om me heen en ik hoorde allemaal geschreeuw van buiten. Verbaasd keek ik om me heen. "Het zijn de fans Meg. En je bent op het vliegveld." zei liam. Oh ja.. De fans, het vliegveld, California. "Oh ja." zei ik droog. "Hoe voel je je? " vroeg niall. "Ja eigenlijk wel goed. Ik ben gewoon niet echt fan van drukte." zei ik. Hij knikte. "zullen we naar het vliegtuig. De meiden zijn aan het wachten" zei Louis. Ik knikte en stond op.

Niall kwam naast me lopen. "Zin in om de meiden te ontmoeten?" vroeg hij. "Jawel.. Ze zijn vast wel aardig." hij knikte.

"LOUISSS!" riep een meisje met bruin haar die bij het vliegtuig stond. Dat zou vast Eleanor zijn. Nog 2 meisjes vlogen liam en zayn in de armen. Sophia en Perrie. En ja daar stond ik dan. Single Pringle. Samen met Niall. Perrie Eleanor en Sophia kwamen naar me toe. "Hey! Jij moet vast Megan zijn! We hebben veel over jou en Noa gehoord! Ik ben Perrie!" Zei Perrie. "Haha leuk om jullie eindelijk te ontmoeten! " zei ik. "Vinden wij ook! Ik ben Sophia trouwens. Liam’s vriendin." "En ik ben Eleanor! Louis vriendin." zei Eleanor. Louis kwam naar ons toelopen. "Kijk aan mijn girl friend en best friend" zei hij terwijl hij een arm om ons alle 2 sloeg. Eleanor grinnikte. "Jongens zullen we gaan?" vroeg zayn die in de opening van het vliegtuig stond. Iedereen stapte in. "Geez het is groot hier." zei ik verbaad. Ik hoorde niall lachen. De intercom begon te spelen.

"Dames en Heren, wij gaan opstijgen. Zou iedereen plaats willen nemen op een stoel met veiligheidsgordels. Alvast bedankt en een fijne reis."

Ik ging op de stoel zitten naast perrie en niall. En deed mijn gordel om.

__

"pssssst. Megan." hoorde ik iemand fluisteren. Ik deed mijn ogen langzaam open en zag Eleanor staan. Ik keek om me heen en zag dat de jongens sliepen. "Wat is er?" fluisterde ik terug. Ze maakte een beweging dat ik mee moest komen.

Ik liep achter haar aan naar de achterste slaapkamer en ik zag dat Sophia Perrie en Noa op het bed zitten. Ik keek op mijn horloge. 10 uur s'avonds. "Hee Megan." zei noa. "hey"

"Alle jongens slapen dus ik dacht misschien kunnen we elkaar een beetje beter leren kennen." zei perrie.

"Leuk" zei ik met een glimlach

"Kom zitten" zei noa terwijl ze op het bed klopte. Ik ging zitten. Na een tijdje gepraat te hebben hadden we een plan. De lads pranken.

"Oké Eleanor en Megan pakken de sharpies,  Noa en Sophia pakken de slagroom en ik ga kijken of ze nog slapen.

El neemt Louis,  Noa neemt harry, Soof neemt Liam ik zayn en Megan neem jij niall?" vroeg perrie

Ik knikte. Dit ging leuk worden. Samen met El ging ik naar sharpies zoeken. "Waar bewaar je stiften in een vliegtuig? " vroeg ik. Eleanor grinnikte. "In de keukenlades?" vroeg el. We liepen samen naar de keuken waar Noa en Sophia slagroom aan het pakken waren. "Got it" fluisterde El terwijl ze 5 sharpies ik in haar handen Had. "perfect." zei ik zacht. Ik zag dat noa 2 bussen slagroom in naar handen Had.

Met zijn vieren liepen we naar de kamer waar de jongens sliepen. Perrie stond klaar en ik gaf haar een sharpie.

Met mijn sharpie liep ik naar niall.

Hij sliep en het was echt adorable. Als eerst tekende ik zijn wenkbrauwen wat groter en kleurde ze in. Daarna maakte ik een snor en baard. Op zijn wangen maakte ik 2 hartjes. En tenslotte schreef ik in het groot op zijn voorhoofd: Food addicted. En om het nog even af te maken zette ik op mijn hand: Xxxx Megan.

Giechelend deed ik de dop op de sharpie en pakte de slagroombus aan van sophia en spoot wat slagroom op zijn neus. Done. Nailed it. Ondanks alle tekeningen en slagroom was hij nogsteeds erg schattig.

Samen met de meiden keken We naar het eindresultaat. Het Was geweldig. Inmiddels was het al 12 uur en besloten We alle slaapkamers te bezetten en te gaan slapen.

____

"MEGAN" "NOA, WAAR ZIJN JULLIE" riepen harry en niall. Ik begon zacht te grinniken. Opeens werd de deur hard open gegooid. Ik en Noa keken en zagen 2 jongens staan met hun gezichten vol met tekeningen en slagroom.

Noa en ik kwamen niet meer bij van het lachen en gaven elkaar een high five.

__

Hey! Holy moly 145 reads!!!  Het gaat zo snel! Super bedankt loves!  Ik hou allemaal van jullie sorry dit hoofdstuk Is een beetje kort. Hij Was langer maar op een een of andere manier heeft wattpad het laten verdwijnen. Idk why :( sorry guys

Xx Jessica

Qotd: favourite boy of 1D and 5Sos
Aotd: Louis en Ashton

Where do broken hearts go? {N.H.}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt