2

818 19 1
                                    

Megan  p.o.v

We zaten al een tijdje in de auto. We hebben eigenlijk de hele tijd over harry en de jongens hun carrière gepraat.

We waren bijna bij het huis van de jongens want die zou ik vandaag ook gaan ontmoeten. Je zou het niet verwachten dat zo'n beroemd persoon zo lief kan zijn. Ik hoop dat de rest van de jongens ook zo zijn.

"We zijn er." zei harry en ik keek naar het huis. Het was een supergroot huis. We stapten de auto uit en harry deed de sleutel in het slot en maakte de deur open.

"Noa en Megan zijn er!" riep Harry door het huis.
"Let alsjeblieft niet op de troep." grinnikte hij.

Al snel hoorde ik een paar jongens gillend van de trap afkomen. Automatisch begon ik te grinniken.

"Hooi ik ben Louis!" zei een van de jongens vrolijk.
"Ik ben Megan de beste vriendin van noa" zei ik. En zo stelde ik me voor aan alle jongens.

"Ken je One direction?" vroeg liam toen We allemaal op de bank zaten. "Eerlijk gezegd niet nee. Ik kende alleen Harry een beetje door dat gedoe met Taylor Swift." zei ik beschamend gelukkig was Harry in een andere kamer met noa,  ik wou niet weten wat ze daar aan het doen waren.

"Nu ken je ons ook!" zei Louis met een brede glimlach.
"Vertel eens wat over jezelf. Bijvoorbeeld waarom je in Londen bemt gaan wonen inplaats van Amsterdam." vroeg Niall nieuwsgierig. "Nou ik ben in Londen gaan wonen omdat.." Ik slikte even voordat ik verder ging met mijn verhaal.

"Mijn ouders zijn 3 jaar terug gescheiden omdat mijn ouders niet echt meer goed met elkaar overweg konden. Gelijk na de scheiding is mijn vader vertrokken naar een onbekende bestemming. Mijn moeder is zo van streek geraakt dat ze verslaafd raakte aan alcohol en drugs. Toen haar verslaving begon was ik 16. Ik ben een jaar bij haar blijven wonen totdat ik het zat werd. Ik heb mijn moeder voor haar eigen bestwil naar een kliniek gestuurd waar ze na een jaar uit ontslagen was. Daarna ben ik verhuisd naar mijn eigen appartement in Amsterdam met mijn vriendje Tim. Ongeveer 5 weken nadat ze ontslagen was uit de kliniek heeft de buurvrouw mijn moeder dood gevonden op de bank in haar eigen huis. Ik was helemaal van slag en besloot nederland achter me te laten en een nieuw leven te beginnen met Tim in Londen." vertelde ik en ik liet een paar tranen vallen. Ik kreeg gelijk 8 sterke armem om me heen die me trokken in een groeps knuffel. Ik weet zeker dat ik met deze jongens nog een leuke tijd ga beleven.

"Mogen we misschien je nummer? Dan kunnen We contact houden via WhatsApp." vroeg liam.

Sure!" zei ik en gaf ze mijn nummer.

___

"Wij moeten gaan." zei noa tegen de jongens. "Ik breng jullie wel thuis."zei niall.

"dankje!" zei ik en schonk hem een glimlach.

We zaten in de auto en hadden noa net afgezet bij haar huis. Ik zat nu voorin met niall naast me.

"Wat vond je van vandaag?" vroeg hij.

"Super gezellig niall! Dit moeten We vaker doen!." zei ik. "graag" zei hij en legde zijn hand op mijn knie. Eerst schrok ik maar het voelde wel fijn en beschermend.

We stonden voor mijn appartementencomplex en ik groette niall en ging naar boven met de lift. Toen ik de sleutel in het slot stak hoorde ik een geluid uit ons appartement komen wat niet van Tim was. Ik legde mijn oor tegen de deur een luisterde aandachtig. Ik hoorde niks meer en sloop zachtjes naar binnen. Ik liep op mijn tenen naar onze slaapkamer en deed de deur met een ruk open. "TIM!!" schreeuwde ik. Daar lag Tim naakt op ons bed.. Niet alleen maar met een meisje. Ho.. Dat meisje ken ik... "DANA!?!!" riep ik hard. Dana was mijn beste vriendin al sinds het begin van mijn studie. We spraken zowat elke week af. "Megan het is niet wat het lijkt.." zei Tim onschuldig. "DIT IS PRECIES WAT HET LIJKT TIM!" Schreeuwde ik hard. Ik was woest. Op Tim en Dana. Mijn beste vriendin en vriendje doen het met elkaar.. "HOE LANG AL!" schreeuwde ik "nou kijk." "HOE LANG AL TIM!?" schreeuwde ik nogsteeds. "Een half jaar.." zei Dana zacht.

Een half jaar.. Ik en Tim hadden al 2 jaar en vanaf het begin wist ik al dat ik de rest van mijn leven met hem zou willen delen.

Ik bedacht me geen moment en pakte mijn koffer en gooide er alles in wat ik nodig had voor de komende dagen. Tim en dana bleven tegen me praten alleen ik negeerde hun volledig. Ik rende de deur uit met mijn koffer en stond jankend in de lift. Waar ging ik nu heen? Eerst ging ik noa whatsappen.

M=Megan
N=Noa

M:Ik heb Tim en dana net betrapt in hun seksavontuur..

Gelukkig was ze al online.

N: NEE DAT MEEN JE NIET! HOE LANG AL?

M: Een half jaar..  Kan ik bij jou komen?

N: Dat is een probleem.. Oom David en Tante Ann zijn bij ons voor deze 2 weken. Maar ik slaap bij harry de volgende 3 dagen,  van de jongens mag je hier komen.

M: Ik kom eraan.

Ondertussen kreeg ik een berichtje van niall.

Niall: Your always welcome. As long as need. X

Megan: Ik kom eraan. X

Ik stapte in mijn auto zette Google maps aan en ging naar de jongens.

____

Best een lang hoofdstuk

Comment vote plz

Love you

Where do broken hearts go? {N.H.}On viuen les histories. Descobreix ara