Dankwoord

369 9 11
                                    

Nou, dit was het dan.

Ik heb een hekel aan het schrijven van dankwoorden, dus ik houd het kort haha

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van dit boek! Het was heel gaaf om te zien dat dit boek zoveel gelezen werd! 

Toen ik dit boek begon, dacht ik niet dat het in zo'n korte tijd zoveel gelezen zou worden. Het eerste hoofdstuk heeft al zo'n 50 lezers, wat best veel is voor mijn boeken de laatste tijd. Ook heb ik voor mijn gevoel een heleboel nieuwe lezers erbij gekregen, waar ik erg blij mee ben. Voor degenen die erbij zijn gekomen: Welkom!

Ik wist vanaf het begin al dat dit boek niet al te lang zou worden. Ik had alleen niet verwacht dat het bij zo'n 20 hoofdstukken zou blijven, maar ik voelde er niks meer voor om het boek verder uit te rekken. Ik voelde dat het einde eraan zat te komen en zelf vond ik dit wel een mooi moment om te eindigen. 

Zoals ik bij het epiloog al aan gaf: er komt geen vervolg. De reden hiervoor is heel simpel: Ik zou zelf niet weten waarover ik het vervolg zou moeten schrijven en wil mezelf niet verplichten om aan een boek te werken waar ik geen inspiratie voor heb. Want ik weet uit ervaring dat ik mezelf dan alleen maar ga tegenwerken en dan uiteindelijk weer in een soort writers block terecht kom, waar niemand op zit te wachten haha. Dus vandaar dat ik ervoor heb gekozen om het hierbij te laten.

Wel ga ik nog bezig met andere boeken, en voor zover ik nog tijd over heb zal ik ook werken aan nieuwe boeken. Daarnaast wil ik me deze zomer richten op het herschrijven van mijn oude boeken. Hier gaat ook veel tijd in zitten. Ik ben nou bezig met de eerste twee boeken te herschrijven, maar daar ben ik inmiddels al een paar weken mee bezig. Ik schrijf er dan ook alleen aan als ik tijd over heb en zin heb om aan dat boek te werken, omdat het ook over een best heftig onderwerp gaat. Maarja.

Ik heb echt het gevoel dat dit dankwoord alle kanten opgaat haha. Daarom ga ik het hier maar bij afronden.

Nogmaals: Heel erg bedankt voor het lezen van dit boek! En hopelijk kom ik jullie nog tegen bij andere boeken! :D

-Ilona

Adopted by "Daddy Direction"Where stories live. Discover now