~ 21 ~

445 11 9
                                    

POV Lizzy

'Ik hou zoveel van jullie!', roep ik uit als we weer thuis komen. Nou echt mijn huis! Met mijn nieuwe ouders, nieuwe broertje en nieuwe vrienden. Of nieuwe ooms en tante's, al heb ik hun vriendinnen nog niet ontmoet. Maar alsnog houd ik stuk voor stuk zoveel van hen. Eindelijk heb ik een gezin, een familie.

Liam begint te lachen als ik in zijn armen spring. 'Wij ook van jou, Lizzy.' Hij tilt me op en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach breed naar hem en sla mijn armen om zijn nek heen. Mijn hoofd leg ik op zijn schouder. Genietend sluit ik mijn ogen. Dit is gewoon mijn nieuwe vader!

We lopen het huis in en zodra we de woonkamer binnen lopen, hoor ik een knal en wat geschreeuw. 'Welkom in de familie!', wordt er gegild. Ik kijk verrast op en kijk de ruimte rond. Iedereen is er. Mijn opa, oma, de vrienden van Liam. En natuurlijk Bear en Freddie. Ook zijn er een paar vrouwen en mannen die ik nog niet ken, maar dat komt zo wel denk ik. 

'Bedankt allemaal!', roep ik blij. Liam zet me weer neer. Meteen komen er twee vrouwen naar me toe gelopen, gevolgd door twee mannen. Beide vrouwen hebben blond haar en blauwe ogen. Ze zijn ongeveer net zo oud als Liam, denk ik dan. 

'Lizzy, dit zijn mijn zussen. Dit is Nicola, mijn oudste zus. Die man naast haar is Nick, je oom.' Ik knik even en geef ze beiden een hand. 'En dit is Ruth, mijn jongste zus. De man naast haar is haar man, Thomas.' Ik glimlach naar ze en geef ze dan ook allebei een hand. 

Nadat ik me aan hen heb voorgesteld, komt Louis naar me toe gelopen. Hij houdt de hand van een vrouw vast, die lief naar me glimlacht. 'Lizzy, dit is mijn vriendin, Briana', stelt hij de vrouw aan me voor. Ik glimlach even naar haar.

'Lizzy', stel ik mezelf voor, terwijl ik mijn hand naar haar uitsteek. Ze pakt hem met een glimlach aan. Daarna lopen ze weer verder en komen de volgende onbekende mensen naar me toe lopen. Daniëlle knielt bij me neer.

'Dat zijn mijn ouders, Laura en Phill Williams.' Ik knik een beetje. 'En de man die voor hen uit loopt is mijn oudere broer, Matthew.' Weer knik ik.

'Aangenaam kennis te maken. Ik ben Lizzy', stel ik mezelf voor. Inmiddels ken ik iedereen in de ruimte. 

Na een paar uur gaat iedereen terug naar huis. Ik help mee met het opruimen van de glazen, terwijl Liam een stofzuiger door het huis heen haalt, Bear op de grond met wat blokken zit te spelen en Daniëlle bezig is met de vaatwasser in te ruimen. 

Nadat alles is opgeruimd, ga ik naar mijn kamer om nog wat huiswerk te maken en wat te tekenen. Als ik een tijdje bezig ben, wordt er op de deur geklopt. Ik roep dat diegene naar binnen kan komen en richt me op de laatste sommen. 

'Ik wilde je nog wat geven, als welkomstcadeautje', hoor ik Liam's stem zeggen. Ik kijk op en zie hem met twee doosjes voor me staan. 'Eerst deze.' Hij houdt een doosje naar voren. Ik pak het verbaasd aan en begin het cadeaupapier los te maken. 

'Wow. Bedankt!' Het is een ketting met een klein hartje eraan. 'Hij is echt heel mooi!' Ik glimlach naar Liam. 

'Zal ik hem bij je om doen?' Ik knik vrolijk en til mijn haar wat op, terwijl Liam zit te prutsen met de sluiting. Na een tijdje hangt hij dan toch om mijn nek. Vol bewondering staar ik naar mijn spiegelbeeld. Op de hoek van mijn bureau stond een klein spiegeltje. 'En nu je andere cadeau.' 

Ik draai me weer naar Liam om en pak het andere doosje aan. Mijn ogen worden groot als ik zie wat er in zit. 'Een telefoon?', breng ik verbijsterd uit. 'D-Dit kan ik toch niet aannemen? Dit kost zoveel!'

'Natuurlijk kun je het wel aannemen!', roept Liam verbaasd uit. Ik frons even. 'Je bent mijn dochter nu! En ik wil graag dat je mij kan bereiken en andersom, als er iets mis is.' Ik haal de telefoon uit de doos en kijk er even naar.

'B-Bedankt', breng ik stamelend uit. 'Wow. Echt heel erg bedankt!' Liam glimlacht breed naar me. 

'Kom je zo naar beneden? We wilden nog een film gaan kijken.' Ik knik vrolijk.

Morgen het epiloog en dankwoord :(

Adopted by "Daddy Direction"Where stories live. Discover now