Új fordításom!

2.1K 53 0
                                    

Sziasztok! :)

Nem terveztem, hogy ide még írni fogok, de mégis így lett :)
Többen kérdeztétek, hogy fogok-e még fordítani és mikor, mert szívesen olvasnátok. Nagyon jól estek a szavaitok viszont nem értem, hogy miért nem találtátok meg új fordítást!
Mert bizony már elkezdtem egy újabb történetet, aminek a prológusa és 7 fejezete is felkerült! :)
 

Nem tudom, hogy mennyire fog nektek tetszeni, mert elsőre tudom, hogy csúnyán kifejezve, sablonosnak tűnik, de hihetetlen jól ki van dolgozva a történet és engem nagyon megfogott. De semmi természetfeletti vagy különös dolgot nem kell várni tőle. Mindössze élvezni kell, ahogy egy makacs lány nagyon nagyon nehezen változik és egy szintén makacs fiú, pedig nem adja fel. Mindent megtesz, hogy elérje célját, a lány megszerzését. 

Ez is Harry Styles fanfiction :) A címe, pedig: Music Sheet 
Belinkelni nincs értelme, (mert úgysem adja ki a linket a bejegyzés) de ha érdekel titeket és valamennyire biztok bennem, hogy egy mondanivaló nélküli történetet nem fordítanék nektek, akkor keressétek a profilomon :) 

Ui: Még "csak" durván 3 hete lett vége a Phantomnak, de nekem sokkal többnek tűnik és nagyon hiányzik is. És többen is megosztottátok velem üzenetben, hogy nagyon megfogott titeket a történet és ennek külön örülök. :) És több mint 21.600-an kattintottak a történetre köszönöm! :)

Na de nem beszélek itt többet, ha van kedvetek tartsatok velem és a jelenlegi történetemmel, ami bár ma frissült utoljára ebben az évben 2015ben újult erővel látok neki és pakolgatom fel a részeket! :)

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :)

Phantom (magyarul)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora